EfeA

Yetkin
Yer
İstanbul
Bu fiyata tartışmasız tercih edilebilecek bir model. Bayağıdır bu fiyat bandına inen IPS bir oyuncu monitörü yoktu. Ürün ilk alım kuponu ile 3.299 TL oluyor ve satıcı güvenilir. Ayrıca Amazon'dan alırsanız vade farksız 3 taksit avantajı var.

1732917393988.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Paylaşım için teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum. Şu an kullandığım 2 senelik monitörüm olan VA panelli AOC 24 inç Curved 165 Hz Full HD monitörden bu monitöre geçmeye değer mi? Sonuçta ucuz da olsa para verip alacağız. Acaba fikriniz nedir bu konu hakkında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Paylaşım için teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum. Şu an kullandığım 2 senelik monitörüm olan VA panelli AOC 24 inç Curved 165 Hz Full HD monitörden bu monitöre geçmeye değer mi? Sonuçta ucuz da olsa para verip alacağız. Acaba fikriniz nedir bu konu hakkında?
VA ve IPS kullanıcısıyım. VA renk canlılığı çok kötü. IPS ciddi fark atıyor ama FULL HD den FULL HD ye geçmek bence parayı çöpe atmak.

VA ve IPS kullanıcısıyım. VA renk canlılığı çok kötü. IPS ciddi fark atıyor ama FULL HD den FULL HD ye geçmek bence parayı çöpe atmak.
Kaliteli VA panel kullanmamışsın diyebilirim o zaman hocam. Çok amatörce bir yorum olmuş yaptığınız yorum.

Paylaşım için teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum. Şu an kullandığım 2 senelik monitörüm olan VA panelli AOC 24 inç Curved 165 Hz Full HD monitörden bu monitöre geçmeye değer mi? Sonuçta ucuzda olsa para verip alacağız. Acaba fikriniz nedir bu konu hakkında?

Hocam VA panelden IPS'e geçince çok fark ediyor.