Bütçe
25.000 TL
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam, 4K bir monitör arıyorum. IPS panel olması şart, keza mini-LED’e de okeyim ama IPS olmak şart; kesinlikle OLED istemiyorum. Kullandığım programlar gereği aynı arayüzleri saatlerce sabit açık bırakabiliyorum çünkü. Ama siyahların da iyi olduğu bir IPS istiyorum. Hem basit color grade ihtiyaçları hem oyun zevki için iyi bir kontrast istiyorum. Bunun için bu modeli seçtim, sizce alınır mı?

Not: 4K çözünürlük ve en az 120 Hz yenileme hızı + 27–28 inç şart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Siyahların iyi olmasını istiyorsanız IPS'ten tamamen vazgeçmelisiniz mini-LED monitör bulamadığınız sürece. Mini-LED olarak ülkemizde şu an bu var:

Bunun beyazları iyi değil ama pembeye çalıyor Reddit'te çok şikayet vardı.

Hocam siyahların iyi olmasından kastım "IPS panel için iyi" olması, linkini koyduğum modelde nano IPS Black panel geliyor 2000:1 kontrastlı mesela ancak kendisi hakkında fazla inceleme bulamadım zaten bu yüzden konu açtım. Attığınız model mini LED ve fiyatı iyi ancak maalesef ki 2K olması beni ondan itiyor.

Siyahların iyi olmasını istiyorsanız IPS'ten tamamen vazgeçmelisiniz mini-LED monitör bulamadığınız sürece. Mini-LED olarak ülkemizde şu an bu var:

Bunun beyazları iyi değil ama pembeye çalıyor Reddit'te çok şikayet vardı.

İncehesap denen platformdan değil monitör ine bile almamak gerekiyor, monitör alırsın iade kabul etmezler red ederler, garantiden gelir bir parçası eksik olur. Hiçbir şekilde kullanılmaması gereken bir platform.