Marceline

Yazı İşleri Müdürü
Monitörü ikinci el almak istiyorum, özelliklerini beğendim ancak Reddit'te bir süre sonra ekranda çizgi çıkması sorunu yaşadığını söyleyen hayli çok. Aynı sorunu yaşayanları bir başka Türk forum sitesinde de gördüm. Bu Hz overclock ile mi ilgili yoksa saatli bomba gibi kronik bir durum mu? Burada kullanıcıları varsa yorum yapabilirse sevinirim.

Bu modelde sorunu yaşayanların internette paylaştığı görsellere baktım. Çoğunlukla aynı bölgede ortaya çıkmış. Belli ki bu kronik bir arıza. Bunu almak yerine yeni konu açarak bütçenizi yazıp monitör tavsiyesi sormanızdan yanayım.

Çok kabaca çizeceğim ama genelde bu bölgelerde çıkmış hep:

1750459923334.webp

Bu modelde sorunu yaşayanların internette paylaştığı görsellere baktım. Çoğunlukla aynı bölgede ortaya çıkmış. Belli ki bu kronik bir arıza. Bunu almak yerine yeni konu açarak bütçenizi yazıp monitör tavsiyesi sormanızdan yanayım.

Çok kabaca çizeceğim ama genelde bu bölgelerde çıkmış hep:

Eki Görüntüle 156233

Hocam bana Mac'le kullanabileceğim renkleri düzgün uzun ömürlü olacak 2k/4k montiör lazımdı. Bunun özellikleri çok hoşuma gitmişti ama yapacak bir şey yok. Dediğiniz gibi neredeyse sorun yaşamayan yok. Birisi 1 yıldır kullanıyorum sorun yok diye post açmış 2 ay sonra edit atmış bende de oldu diye. :/