Selam, AutoCAD, Photoshop vb. işler ve bazen oyun oynamak için bu monitör alınır mı? IPS panel olup üstüne harici hoparlör olması hoşuma gitti. Şu an Samsung Odyssey G2 144 Hz kullanıyorum. Bunu ikinci monitörüm yapacağım. Ne dersiniz? Monitörlerin detaylı özelliklerine hakim değilim. Bütçe 10.000 TL. 27'' ve üstü düşünüyorum.
@Recep Baltaş

Son düzenleme:
HDR için berbat. sRGB değeri dışında gamut bilgisi vermeme sebepleri de DCI-P3'ü bile utanç verici bir değere sahip de ondan. HDR olsun diye var sadece. SDR için ideal o kadar. Delta değeri de yüksek yani bu Photoshop vs. için asla uygun değil. Oyun için sadece.

HDR için berbat. sRGB değeri dışında gamut bilgisi vermeme sebepleri de DCI-P3'ü bile utanç verici bir değere sahip de ondan. HDR olsun diye var sadece. SDR için ideal o kadar. Delta değeri de yüksek yani bu Photoshop vs. için asla uygun değil. Oyun için sadece.
Ney önerirsin peki?

Birincisi bütçem 10.000, ikincisi 60hz bir monitör öneriyorsun, üçüncüsü 4ms. Önceliğim HDR veya renk gösterimi değil, büyük olması (Photosopdan ziyade Autocad kullanıyorum.) , F/P olması. Başka önerisi olan var mı?
Amaç neyse ona göre alınan bir şey bu. Renk için bütçeniz yetmiyor maalesef. Oyun vs. için bilemem ama.