LGS 2024 açıklandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 199
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 97
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
  • Etiketler Etiketler
    2024 lgs
Gidip il bazında bakarsan tabi boş olur. Türkiye bazında kaç tane fen lisesi var ilk 20'de. Maksimum 5-6 tane.
Top 20'den kime ne arkadaş? Ortalama bir Fen Lisesi her zaman için şehrin seçkin okuludur, hoca kadrosu da kat be kat üstündür. Yani saçma sapan velilerin hava atması için var olan bir okul demenin anlamı yok.

İfadeler: 442
Bomboş bir cümle olmuş, gittiğim Fen Lisesi Konya'nın en iyi 3 lisesine girer. Çoğunlukla da Fen Liseleri Anadolu'lardan kat kat iyidir.

Kendi bulunduğun ili kıstas alırsan, belki dediğin doğru.

Mesela benim bulunduğum ilde Fen'den daha yüksek puanla alan Anadolu'lar var.

Top 20'den kime ne arkadaş? Ortalama bir Fen Lisesi her zaman için şehrin seçkin okuludur, hoca kadrosu da kat be kat üstündür. Yani saçma sapan velilerin hava atması için var olan bir okul demenin anlamı yok.
CV'de yazarsın top 20'den kime ne, ben fen lisesine gittim. Kime ne dediğin okullarda Kabataş, GS, Kadıköy, Hüseyin Avni Sözen filan.

İfadeler: 199
Gidip il bazında bakarsan tabi boş olur. Türkiye bazında kaç tane fen lisesi var ilk 20'de. Maksimum 5-6 tane.
5-6 tane degil. 10 tane var. Yarisi demek bu da. Ki ilk 20'nin onemi yok. 480 ustu AL'ler dışında ayni puandaki FL'ler daha seckin.

Kendi bulunduğun ili kıstas alırsan, belki dediğin doğru.

Mesela benim bulunduğum ilde Fen'den daha yüksek puanla alan Anadolu'lar var.
İki üç tane Anadolu lisesi dandik Fen lisesini geçince Fen Lisesi ''Sadece velinin hava atacağı okul'' olmuş olmuyor.

CV'de yazarsın top 20'den kime ne, ben fen lisesine gittim. Kime ne dediğin okullarda Kabataş, GS, Kadıköy, Hüseyin Avni Sözen filan.
Gittiğin lisenin de CV'ne pek bir katkısı vardı aman Kime ne dediğim okullara kime ne deme sebebim sadece %0,1'in girmesi. Astronomik seviyeleri konuşmanın anlamı yok.

İfadeler: 442
İki üç tane Anadolu lisesi dandik Fen lisesini geçince Fen Lisesi "Sadece velinin hava atacağı okul" olmuş olmuyor.

O vurguladığını ben savunmuyorum yalnız, kime cevap yazdığına dikkat et.

Evet gittiğim okulun ismi var ve köklü bir okul. CV'de üniversitenin yanında no name durmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…