Bana verdiğin cevabın içeriğinde bulunduğundan olabilir mi?
Sana verdiğim cevabın içinde o mesajı yazmam senin aksini iddia ettiğin anlamına ne zamandan beri geliyor?

Evet gittiğim okulun ismi var ve köklü bir okul. CV'de üniversitenin yanında no name durmayacak.
Hiçbir naneye yaramayacağının garantisini vereyim ben sana. Tabi mühendislik için konuşuyorum.

Veyahut tıp.

Bu arada top 20'de;

11 Fen
4 Anadolu
3 Erkek
2 tane de türe ait olmayan lise var.

Top 100 için konuşmaya gerek bile yok, 70'e yakın Fen lisesi var. Bomboş konuştu gitti arkadaş yani.

Sana verdiğim cevabın içinde o mesajı yazmam senin aksini iddia ettiğin anlamına ne zamandan beri geliyor?

Hiçbir naneye yaramayacağının garantisini vereyim ben sana. Tabi mühendislik için konuşuyorum.

Veyahut tıp.

2024 puanlarından bir cacık zaten olmaz. İnanılmaz yığılma var. 2020 veya 2021 puanlarından konuşmak daha doğru olur bence.
Haksızsam düzelt hocam. Ki bu puanlar kesin değil diye biliyorum.

2024 puanlarından bir cacık zaten olmaz. İnanılmaz yığılma var. 2020 veya 2021 puanlarından konuşmak daha doğru olur bence.
Haksızsam düzelt hocam. Ki bu puanlar kesin değil diye biliyorum.
İyi de 4 sene öncesini baz almak mantıklı değil ki, lise sıralamaları da oynuyor. Sınav zor olsun ya da kolay olsun, sıralama 3 aşağı 5 yukarı aynıdır. 4 sene öncesine gidersek zaman faktörü de girer araya.

Veyahut tıp.

Bu arada top 20'de;

11 Fen
4 Anadolu
3 Erkek
2 tane de türe ait olmayan lise var.

Top 100 için konuşmaya gerek bile yok, 70'e yakın Fen lisesi var. Bomboş konuştu gitti arkadaş yani.
Düzgün tartışmayacaksan konuyu terk edebilirsin. Saygısızlık yapma.

İyi de 4 sene öncesini baz almak mantıklı değil ki, lise sıralamaları da oynuyor. Sınav zor olsun ya da kolay olsun, sıralama 3 aşağı 5 yukarı aynıdır. 4 sene öncesine gidersek zaman faktörü de girer araya.
Attığın notlar farazi. Daha zor sınavlarda aralık açılacağından daha belli olur.

Saygısızlık yok, boş ve arkası dolu olmayan cümleler kurdun. Arkasını doldurmadın ve Fen Lisesi kötüledin. Arkasını doldur ben de geri alayım, boş konuşmak diye belirtmek bir aşağılama ve hakaret değil. Arkasında dayanak yok.

Attığın notlar farazi. Daha zor sınavlarda aralık açılacağından daha belli olur.
Top 100'deki 70'lik devasa Fen Lisesi popülasyonu ne kadar değişebilir ki :D

Ben size "Bulunduğum ilde Fen'den yüksek Anadolu'lar var." dediğimde bunu yazdınız. Madem aksini iddia ettiğimi iddia etmediniz, gidip iddia eden kişiye vurgulu bir şekilde gönderin. Cümlenizden anlaşılan bu...

Neyse, uzatmaya gerek yok. İyi günler!

Saygısızlık yok, boş ve arkası dolu olmayan cümleler kurdun. Arkasını doldurmadın ve Fen Lisesi kötüledin. Arkasını doldur ben de geri alayım, boş konuşmak diye belirtmek bir aşağılama ve hakaret değil. Arkasında dayanak yok.

Top 100'deki 70'lik devasa Fen Lisesi popülasyonu ne kadar değişebilir ki :D
Bide buna göz atın hocam.
Bunlar en zor LGS'nin taban puanları. (2019)

Bide buna göz atın hocam.
İl bazında konuştuğumda bana kızdınız, şimdiyse bana il bazında sıralama atıyorsun.

Ben size "Bulunduğum ilde Fen'den yüksek Anadolu'lar var." dediğimde bunu yazdınız. Madem aksini iddia ettiğimi iddia etmediniz, gidip iddia eden kişiye vurgulu bir şekilde gönderin. Cümlenizden anlaşılan bu...

Neyse, uzatmaya gerek yok. İyi günler!
Vurgulamama gerek yok kendisiyle konuda aktifiz şu an zaten, senin aksini iddia ettğin anlamına yine gelmiyor.

En zor LGS'nin taban puanları. (2019)

Diğerlerinden daha zor sayılabilecek olan LGS dönemi, ilk dönem olan 2018'dir. Hatta dönemin ortasına kadar "Sınav açık uçlu olacak." tarzında ciddi açıklamalar vardı. Kitaplar buna göre düzenlemişti, nihai sınav iskeleti sınavdan yaklaşık 3 ay önce belli oldu.

O yıl 400 puanla %2 civarında sonuç elde eden öğrencilerle doluydu.

İl bazında konuştuğumda bana kızdınız, şimdiyse bana il bazında sıralama atıyorsun.

Vurgulamama gerek yok kendisiyle konuda aktifiz şu an zaten, senin aksini iddia ettğin anlamına yine gelmiyor.
İstanbul listesine bakıyormuşum, pardon. Ama yine de Çapa Fen gibi liselerde okumadığınız sürece fen lisesi boş geliyor bana.
İl birincisi olan okul sıralamada doksanıncı da olabilir. Türkiye genelinde de zaten fen liselerinin fazla tercih edilmesi yine dediğim şeye geliyor. Çocuğum bari fen lisesinde okusun diyen o kadar fazla veli var ki ülkede.