LGS 2025 zor olur mu?

21200

Çalışkan
Merhaba yarın LGS'ye gireceğim. LGS önceki seneye göre zor olur mu ve deneme sonuçlarımla kaç puan yapabilirim?
Türkçe : 15-19D
İnkılap : 7-9D
Din Kültürü : 8-9D
İngilizce : 9-10D
Matematik : 8-12D
Fen Bilimleri : 15-19D
Denemelerim bu aralıklarla, zor denemelerde düştüğü de oluyor. hedefim 435+ ve LGS 2024 benzeri diyebileceğim denemede 423 civarı aldım fakat sadece 2-3 kez 400 üstü görebildim. ve son 2 yılın çıkmış sorularında da 425 küsür aldım. Sizce 434 puan isteyen liseye girebilir miyim?

Kimse bu sınavın önceki seneye göre zor mu kolay mı olacağını bilemez.

2024 LGS'ye girmiş biri olarak söyleyeyim hiç zor değil. Fakat dikkatini toplaman gerek. Stresini atman gerek. Sırf 400 üstü bekleyen arkadaşım stresli olduğunu söyledi ve 300 civarı bir şey aldı.
Ek bilgi çok yeni nesil sorular soruluyor.

Umarım istediğin sonucu elde edersin. Sınav zaten yarın. Böyle şeyleri düşünme, stres yaparsın.

Yeni nesil sorarlar stres panik yapma rahat ol netlerin iyi. Kesin bir şey söyleyemem zorluk hakkında ama maksimum orta-zor arasında ortaya yakın olur tahminimce. Çok zorlamazlar rahat ol. Başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…