Her okulda aynı muhabbet var. Kadıköy Anadolu'nun hocaları da diğer okullar gibi senelerdir aynıydı. 2016 gibi bu 4 sene muhabbeti gelince her okuldaki hocalar değişti. Yani sadece Kadıköy Anadolu'nun öğretmen kadrosu değişmedi. Saydığınız bütün okulların da değişti. Gelen öğretmenler tabii proje okullarından geliyorlar ama 250 okuldan 2300 küsür okula çıkınca tabii öğretmenlerin seçkinliği de azaldı. Ama dediğiniz Kadıköy Anadolu'ya özel değil.
Şöyle; O okulların değişen kadroları genellikle bu hocaların yetiştiği ekolden yetişen, dolayısıyla genel bağlamda aynı kültürden gelme hocalar oldukları için bahsettiğimiz kültürde değişim olmamakta.
Kadıköy Anadolu Lisesi'nde böyle bir kültürün tamamen oluşmamış olmasından ötürü tercih etmem açıkçası.
Üstteki mesajım biraz yanlış anlaşılmaya açık olmuş kusura bakmayın hocam.

Şöyle; O okulların değişen kadroları genellikle bu hocaların yetiştiği ekolden yetişen, dolayısıyla genel bağlamda aynı kültürden gelme hocalar oldukları için bahsettiğimiz kültürde değişim olmamakta.
Kadıköy Anadolu Lisesi'nde böyle bir kültürün tamamen oluşmamış olmasından ötürü tercih etmem açıkçası.
Üstteki mesajım biraz yanlış anlaşılmaya açık olmuş kusura bakmayın hocam.
Hocaların bazıları her ne kadar o kültüre karşı çıksa da yeni gelen öğrenciler üst dönemlerden öğrenip devam ettiriyorlar.

Dündar Çiloğlu Lisesi'ni geç, OBP'yle alan herhangi bir okula bakmayın. Ortamları rezalet. Meslek liselerinde İTÜ MTAL gibi liseler dışında bakmayın.
İmam Hatiplere zaten bulaşmayın, tamamen Arap kültürü üstüne inşaa edilmişler.
Anadolu liselerinde dediğimiz liselere bakın, Manisa'da Halil Kale vs. bakın. Bunlara bakmak için de sağlam çalışmanız gerek. Ben %7'lik dilimde Bayrampaşa'da kalmak gibi bir hata yapıp Hüseyin Bürge yazmıştım. Keşke Ataköy Cumhuriyet veya İstanbul Atatürk falan yazsaydım.

Bi de benim girdiğim senede İTÜ MTAL yeni açılmıştı, puanı düşükken giren öğrenciler çoktu. Şu anda inanılmaz iyi kadroları var. İTÜ ile çok iyi gidiyorlar.
Hocam Manisa'da mısınız zaten hedefim Fatih.

Fatih Anadolu lisesine gidersen tamamdır ancak işini şansa bırakma, elinden geldiğinin en iyisini yaparak çalış.

Fen lisesi 450 ile gelmez hocam Anadolu istiyorum zaten. Tamam hocam yaparım sağ olun sizce geç mi?

Fen lisesinin bir olayı yok. Türkiye sıralamasındaki çoğu Anadolu liseleri, fen liselerinden daha iyi ve mantıklı.

Galatasaray'da Anadolu lisesi.