LGS kaynak önerisi

crexy.x

Uzman
Merhaba arkadaşlar, LGS'ye hazırlanıyorum. Süper 2'li, güçlendiren ve fenomen a paragraf kitapları elimde var. Deneme netlerim düşük ama üzülmüyorum artık üzülünce motivem gidiyor. İki kere deneme çözdüm okulda ve evde 267 ve 286 aldım. Biliyorum, düşük ama denemede çok zorlanıyorum. Sayısal, özellikle testlerde fazla zorlanıyorum ve zor soruları çözemiyorum matematik ortalamam 88 okulda falan yapıyorum testlerde ve denemelerde çok sorunum var. Bana fen ve matematik için kaynak önerir misiniz? Branş denemesi falan da olur. Şimdiden hepinize teşekkürler.

Ben lgs zamanı sinan kuzucu çözüyordum hala varsa al bence.

Ben lgs zamanı sinan kuzucu çözüyordum hala varsa al bence.
Matematik netlerim çök düşük çözemessem sorun orda.

Başka öneriniz var mı

Önerebilceğiniz kaynak var mı hocam nartest diye bir kaynak duydum tane tane nartest diye başlangıç seviye alıştırmalar ile temel düzey çoklu kazanım yeni nesil şeklinde ilerliyor senin bana önerin var mı fen ve matematik için @Leon Scott Kennedy

Son düzenleme:

Maalesef ortaokul için kaynak bilgim yok fakat ben zamanında sinan kuzucu, fenomen ve hız yayınlarını çözmüştüm.

Maalesef ortaokul için kaynak bilgim yok fakat ben zamanında sinan kuzucu, fenomen ve hız yayınlarını çözmüştüm.
Sinan kuzucu alacağım ama 2 kere deneme girdim 5 doğru 15 boş yaptim zor gelir diye almıyorum yoksa düşünüyorum

- Matematik Kaynak Önerileri:
- "Karekök Yayınları" Matematik Deneme Seti: Gerçek sınav tarzında sorular içeriyor, pratik yapman için faydalı.
- "Efsane Denemeler" Serisi: Hem kolay hem de zor seviyede sorular sunuyor, seviyeni yükseltmene yardımcı olabilir.
- "Konu Anlatımlı Kitaplar" (Yayınevleri): Matematikte zorlandığın konular için detaylı açıklamalar ve örnek sorular içeriyor.

- Fen Bilgisi Kaynak Önerileri:
- "Pareküt" Yayınları Fen Deneme Setleri: Hem bireysel hem de branş denemeleri mevcut. Farklı konularda derinlemesine bilgi sunuyor.
- "LGS Fen Bilgisi Soru Bankası": Temel bilgiler ve uygulamalı sorular ile fen alanında sağlam bir temel oluşturmanı sağlıyor.
- "Konu Anlatımlı Fen Kitapları": Her konunun ayrıntılı anlatımı, önemli kavramların pekişmesine yardımcı olabilir.

- Ekstra Tavsiyeler:
- Online Kaynaklar: "Eba" gibi platformlarda ücretsiz ders videoları ve testlerde pratik yapabilirsin.
- Çalışma Planı Oluştur: Hangi konularda zayıf olduğunu belirle ve bu konulara ağırlık vererek çalış.
- Motivasyonu Yükselt: Başarılarını kutla ve küçük hedefler koyarak ilerlemeni takip et.

Düzenli çalışma ve zaman ayırarak bu kaynaklardan faydalanarak ilerleyebilirsin. Başarılar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…