LGS süreci başlamadan önce bu yaz Fizik çalışılmalı mı?

Bunları düşünmek yerine, LGS'ye çalışman kariyer yönetimin için daha iyi olacaktır. Kalitesiz bir meslek lisesi ya da OBP'li düz liseye gittiğin takdirde hayallerinin önünde büyük bir külfet olarak lise ortamının da çıkabileceğini lütfen göz önünde bulundur. Meslek lisesi mezunu olarak 4 sene yaşadığım ızdırap yaz stajında pik yapınca YKS'ye ciddi çalışıp bir yerlere gelmeye çalıştım, şimdi çok daha rahatım.

Çok haklısınız, ben de meslek lisesi istiyordum, hocalarım git demişti. Ama şimdi fark ettim, OBP lisesi ya da meslek lisesinde başaramama ve yurt dışına gidememe ihtimalim çok fazla. Bir de meslek lisesi öğrencilerine YKS desteği varmış, umurumda değil. Bak ne güzel fen lisesi var, fizik var, matematik var.

LGS'ye odaklan boşver fiziği. Ayrıca şahsi fikrim öyle fizik seven insanları daha da gazlayacak bi müfredat yok bence. Sırf sınav için oluşturulan bi dizi konular var. Sadece 11'in mekanik kısmı keyifli oluyor.

ASELSAN MTAL, İTÜ MTAL gibi yerlere gitmediğin sürece meslek liseleri cidden kötü. Evet meslek liselerine ek puan veriliyor M.T.O.K kontenjanı vasıtasıyla fakat gidebileceğin en iyi üniversite Gazi'nin, Marmara'nın Teknoloji Fakültesi falan, Mühendislik Fakültesi bile değil.

LGS'ye odaklan boşver fiziği. Ayrıca şahsi fikrim öyle fizik seven insanları daha da gazlayacak bi müfredat yok bence. Sırf sınav için oluşturulan bi dizi konular var. Sadece 11'in mekanik kısmı keyifli oluyor.
Lisedeki fizik zevksiz mi? Hayat bitti.

Ben yine de Fen Lisesi ya da Anadolu yapayım, çok yüksek puanlı.

Lisedeki fizik zevksiz mi? Hayat bitti.

Ben yine de Fen Lisesi ya da Anadolu yapayım, çok yüksek puanlı.
Yani bence öyle. Ben de gazlanmıştım 9'un başında deneyler felan yapılır sarar diye ama pek öyle değil. Zevk kısmını şöyle ayırayım dersi çalışıp seven ve sorusunu çözen kişi keyif alır ama önceden sizin gibi fiziğe ilgi duyanları pek tatmin etmez bence.

Test falan çözerim o sorun değil. Fakat ben deney, uzay, evren hakkında müfredat var sanmıştım

Önce LGS'ye çalış. Dereyi görmeden paçayı sıvamaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…