A ayanokoji Becerikli Katılım 20 Temmuz 2025 Mesajlar 133 Beğeniler -100 4 Ağustos 2025 #1 Bugün saat 11:45 civarlarında LGS tercih sonuçları açıklandı. Siz ne düşünüyorsunuz?
cartel Yetkin Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 922 Çözümler 2 Beğeniler 834 4 Ağustos 2025 #2 45 dakika boyunca siteye erişemedik 2025 yılında hala bunların yaşanması gerçekten çok değişik. Okul konusunda ise istediğim okul gelmedi fakat yine de iyi bir okul kazandım
45 dakika boyunca siteye erişemedik 2025 yılında hala bunların yaşanması gerçekten çok değişik. Okul konusunda ise istediğim okul gelmedi fakat yine de iyi bir okul kazandım
KS KS A ayanokoji Becerikli Katılım 20 Temmuz 2025 Mesajlar 133 Beğeniler -100 4 Ağustos 2025 #3 cartel dedi: 45 dakika boyunca siteye erişemedik 2025 yılında hala bunların yaşanması gerçekten çok değişik. Okul konusunda ise istediğim okul gelmedi fakat yine de iyi bir okul kazandım Genişletmek için tıkla... Muhtemelen altyapı sorunundan kaynaklı. Nakil işlemleri ile istediğiniz okula gitmeyi tekrar deneyebilirsiniz.
cartel dedi: 45 dakika boyunca siteye erişemedik 2025 yılında hala bunların yaşanması gerçekten çok değişik. Okul konusunda ise istediğim okul gelmedi fakat yine de iyi bir okul kazandım Genişletmek için tıkla... Muhtemelen altyapı sorunundan kaynaklı. Nakil işlemleri ile istediğiniz okula gitmeyi tekrar deneyebilirsiniz.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.630 Çözümler 14 Beğeniler 7.759 4 Ağustos 2025 #4 cartel dedi: 45 dakika boyunca siteye erişemedik 2025 yılında hala bunların yaşanması gerçekten çok değişik. Okul konusunda ise istediğim okul gelmedi fakat yine de iyi bir okul kazandım Genişletmek için tıkla... Diyanet'e günlük 5 milyon dolara yakın para harcanan ortamda çok doğal. Sıkma canını, lise hayatını sıkı tut geç.
cartel dedi: 45 dakika boyunca siteye erişemedik 2025 yılında hala bunların yaşanması gerçekten çok değişik. Okul konusunda ise istediğim okul gelmedi fakat yine de iyi bir okul kazandım Genişletmek için tıkla... Diyanet'e günlük 5 milyon dolara yakın para harcanan ortamda çok doğal. Sıkma canını, lise hayatını sıkı tut geç.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.842 Çözümler 35 Beğeniler 6.250 Yer Cehennemin dibi 4 Ağustos 2025 #5 cartel dedi: 45 dakika boyunca siteye erişemedik 2025 yılında hala bunların yaşanması gerçekten çok değişik. Okul konusunda ise istediğim okul gelmedi fakat yine de iyi bir okul kazandım Genişletmek için tıkla... MSÜ sınav yerleri açıklandığında e-Devlet girişini kapatmışlardı
cartel dedi: 45 dakika boyunca siteye erişemedik 2025 yılında hala bunların yaşanması gerçekten çok değişik. Okul konusunda ise istediğim okul gelmedi fakat yine de iyi bir okul kazandım Genişletmek için tıkla... MSÜ sınav yerleri açıklandığında e-Devlet girişini kapatmışlardı
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.630 Çözümler 14 Beğeniler 7.759 4 Ağustos 2025 #6 Koneko Toujou dedi: MSÜ sınav yerleri açıklandığında e-Devlet girişini kapatmışlardı Genişletmek için tıkla... ÖSYM'nin TUS'ta sitesi çökmüştü, TUS la TUS. Ülkede toplasan 50 bin kişi giriyor onda da çöküyo'.
Koneko Toujou dedi: MSÜ sınav yerleri açıklandığında e-Devlet girişini kapatmışlardı Genişletmek için tıkla... ÖSYM'nin TUS'ta sitesi çökmüştü, TUS la TUS. Ülkede toplasan 50 bin kişi giriyor onda da çöküyo'.
Yagami Light Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 704 Çözümler 3 Beğeniler 562 Yer Ankara 4 Ağustos 2025 #7 Hayırlısı olsun gençler, nereler geldi? İstediği yerleri kazananlar var mı aramızda?
cartel Yetkin Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 922 Çözümler 2 Beğeniler 834 4 Ağustos 2025 #8 Yagami Light dedi: Hayırlısı olsun gençler, nereler geldi? İstediği yerleri kazananlar var mı aramızda? Genişletmek için tıkla... İkinci tercihlerde zorluyorum istediğim Fen lisesini
Yagami Light dedi: Hayırlısı olsun gençler, nereler geldi? İstediği yerleri kazananlar var mı aramızda? Genişletmek için tıkla... İkinci tercihlerde zorluyorum istediğim Fen lisesini