LGS'de nasıl yüksek puan alınır?

İlk önce içtenlikle teşekkürlerimi sunarım hocam. Haklısınız eğer kötü liseye gidersem network olmaz ve başarılı olamam. Aslında matematik seviyorum ama işte notlarım düşük ve biraz diş sıkmam lazım. Program hazırlamak sorun biraz program hazırlamakta beceriksizim. Oyun oynamayı eskisi kadar sevmiyorum artık. Kitap kesinlikle okuyorum fakat sosyalleşmek istemiyorum nadiren foruma gelir bir LGS süreci konusu açarım. Teşekkürler diliyorum tekrardan bu arada.

O zaman müsait olduğun anda çalışmaya başlamalısın; erken kalkan yol alır. Yaz tatilinin bir kısmını feda etmen gerekecek.
Bunu seninde yapman lazım zaten yaz tatilinde pek bir şey yapmıyorum ders çalışırım.

Ben 6 7 yıl önce girdiğimde 410 almıştım çalışmadan. Normalde çalışkan öğrenciydim de o zamanlar salmıştım. 485 almak çok zor tabii. Tek çaresi hayvan gibi çalışmak. Dersi derste dinle muhabbetleri bomboş. Elbette dinleyeceksin tabii de asıl kritik olan bol bol test çözmek olacak. Ezberden çok konuyu anlamaya yönel.

Hayvan gibi çalışacağım çünkü 310 > 485 hatta 490 tek çare çalışmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…