Güzel kardeşim benim seni bir süredir forumda takip ediyorum ve gerçekten hayalleri olan pırıl pırıl bir çocuk olduğunu düşünüyorum. Bu yaştan itibaren ilgilendiğin şeyler de bunu kanıtlar nitelikte. Bir abin olarak sana birkaç şey söyleyeceğim. Hayallerini gerçekleştirebilmek için gerçekten en iyi kurumlara girip eğitim alman gerekiyor. Herkesin bunu yapmasına gerek yok ancak senin yapmak istediklerin bu yoldan geçiyor. Göz ardı edilmiş kurumlarda network kazanmak gerçekten çok zorlayıcı ve bir o kadar yıpratıcı bir süreç içeriyor. Ne kadar sevmesende o matematiğe asıl ve önündeki bu 10 ay boyunca sadece sınav formatındaki sorulara çalış. Özel ders, kulüpler ve diğer her şey o kadar boş ki. Gerçekten kendine doğru bir çalışma metodu geliştirmelisin. Daha da önemlisi kendine karşı bu süreçte çok dürüst olup neleri eksik neleri doğru yapabileceğini tespit etmelisin. Sonra kendine ve eksikliklerine özel bir çalışma programı hazırlamalısın. Bu süreçte oyun oynamayı seviyorsan bunu da ihmal etme oyununu da oyna kitabını da oku haftada bir iki kez dışarı da çık sosyalleş. İnanıyorum ki disiplinli bir şekilde çalışırsan başarısız olman ihtimal dahilinde bile değil.
İlk önce içtenlikle teşekkürlerimi sunarım hocam. Haklısınız eğer kötü liseye gidersem network olmaz ve başarılı olamam. Aslında matematik seviyorum ama işte notlarım düşük ve biraz diş sıkmam lazım. Program hazırlamak sorun biraz program hazırlamakta beceriksizim. Oyun oynamayı eskisi kadar sevmiyorum artık. Kitap kesinlikle okuyorum fakat sosyalleşmek istemiyorum nadiren foruma gelir bir LGS süreci konusu açarım. Teşekkürler diliyorum tekrardan bu arada.

O zaman müsait olduğun anda çalışmaya başlamalısın; erken kalkan yol alır. Yaz tatilinin bir kısmını feda etmen gerekecek.
Bunu seninde yapman lazım :D zaten yaz tatilinde pek bir şey yapmıyorum ders çalışırım.

Ben 6 7 yıl önce girdiğimde 410 almıştım çalışmadan. Normalde çalışkan öğrenciydim de o zamanlar salmıştım. 485 almak çok zor tabii. Tek çaresi hayvan gibi çalışmak. Dersi derste dinle muhabbetleri bomboş. Elbette dinleyeceksin tabii de asıl kritik olan bol bol test çözmek olacak. Ezberden çok konuyu anlamaya yönel.

Ben 6 7 yıl önce girdiğimde 410 almıştım çalışmadan. Normalde çalışkan öğrenciydim de o zamanlar salmıştım. 485 almak çok zor tabii. Tek çaresi hayvan gibi çalışmak. Dersi derste dinle muhabbetleri bomboş. Elbette dinleyeceksin tabii de asıl kritik olan bol bol test çözmek olacak. Ezberden çok konuyu anlamaya yönel.
Hayvan gibi çalışacağım çünkü 310 > 485 hatta 490 tek çare çalışmak.