Melkor 95
Üstün
Şu model gibi 24+8 pin birleşik halde, kaliteli baskı cok makbule gecer
Hocam, elinize yüreğinize sağlık çok güzel proje olmuş. Yaptım olduya getirmeden sureklı gelıstırmeler yapmışsınız.
Projenin bitmesini bekleyenlerden biriydim vallahi
İlk olarak ürünün görselini kasaya montaj olmadan görmek isterdim, o zaman daha detaylı inceleme yapmış olurum.
Yaptıgınız fixleri okudum. Naçizane 1-2 eklemem olacak.
- 8.8" ekranın arka plakasında montaj için vida delikleri var o delikleri baskıya ekler mısınız, bana cıft taraflı bant kullanmak güven vermıyor.
- 24pin, 8+8pin ve AiO hortumları ıcın acılan kanalların kenarını bıraz daha kalınlaştırmak ıyı olabılır(2).Sanki falcatayla açılmış gıbı duruyor.(görsel ekleyeceğim)
- Attıgınız görsellerden belli olmuyor olabilir, 24pin ıcın açtığınız kanalın boyutu ne kadar? Benım moboda ek olarak 24pinin altında 8pin var, kanalın boyu yetermı acaba?
- 8.8" ekranın yanındakı çıkıntı göze batıyor, Radius verip yumuşak bir gecıs olabılır.(1)
- Sağdaki intake fanların soketlerini sen aşağıya almışsın (3) bende yukarıda(4) bu büyük bir sorun ilk burayı fixlemen lazım kanka.
Link ekleyeceğim sende projeye ekle "Lian Li TL LCD 120 Wireless End Cap" isminde GPU altındaki fana eklenebilir.
Benim görüşlerim bu kadar şimdilik
EEYY Lian Li, gelde gör akvaryum kasa yapmakla olmuyor o işler.![]()

- 24pin ve AiO hortumları için açıllan kanalların kenarları çıkıntılı olursa daha destekli sağlam olur ve görsel iyi durur.Selam hocam, rica ederim her zaman destekte olmaya hazırımgeri dönüş geç yaptım k. Bakma.
- 24pin ve AiO hortumları için açıllan kanalların kenarları çıkıntılı olursa daha destekli sağlam olur ve görsel iyi durur.
( Benim meslek kalite kontrol görsellik ve simetriye dikkat ediyorum, lütfen yanlış anlama)
- Tam strimer için kanal boyu açtıysan benım gibi 24+8pin e sahıp olan anakart için kablo geçirirken yığılma olabilir.
- Bahsettiğim ekranın yanındaki çıkıntı çektiğin fotoğraf açısından herhalde gözüme battı, en sonki gönderide fena değil
- Fanların bağlantısına gelirsek ben aşağıdan yapmayı denedım ılk montajda ama yapamadım nıyeyse soketi takmam için aşağı tarafa mesafe kalmadı yüzden yukarı çevirdim. Bir şekilde aşağı çevirdim diyelim bu sefer Lian Li 120 Wireless end cap tarzı bir şey yaptın.
Bu sefer o cap olacak mı oraya fotoda pay yok gibi geldi (3)
Şu an işin prosedür kısmını halletmeye çalışıyorum ancak konu ile en alakalı kişi olduğun için sana ufak bir öncelik tanımak isterim hocam. Discord üzerinden ulaş sen bir bana konuşalım. @carlzsbergProje hazır o zaman, Lian Li'nin yeni aiosunu aldım onu montajlamadan önce bu stealt kiti denemek isterim, irtibata nasıl geçerim seninle?