Hocam, elinize yüreğinize sağlık çok güzel proje olmuş. Yaptım olduya getirmeden sureklı gelıstırmeler yapmışsınız.
Projenin bitmesini bekleyenlerden biriydim vallahi
İlk olarak ürünün görselini kasaya montaj olmadan görmek isterdim, o zaman daha detaylı inceleme yapmış olurum.
Yaptıgınız fixleri okudum. Naçizane 1-2 eklemem olacak.
- 8.8" ekranın arka plakasında montaj için vida delikleri var o delikleri baskıya ekler mısınız, bana cıft taraflı bant kullanmak güven vermıyor.
- 24pin, 8+8pin ve AiO hortumları ıcın acılan kanalların kenarını bıraz daha kalınlaştırmak ıyı olabılır(2).Sanki falcatayla açılmış gıbı duruyor.(görsel ekleyeceğim)
- Attıgınız görsellerden belli olmuyor olabilir, 24pin ıcın açtığınız kanalın boyutu ne kadar? Benım moboda ek olarak 24pinin altında 8pin var, kanalın boyu yetermı acaba?
- 8.8" ekranın yanındakı çıkıntı göze batıyor, Radius verip yumuşak bir gecıs olabılır.(1)
- Sağdaki intake fanların soketlerini sen aşağıya almışsın (3) bende yukarıda

(4) bu büyük bir sorun ilk burayı fixlemen lazım kanka.
Link ekleyeceğim sende projeye ekle "Lian Li TL LCD 120 Wireless End Cap" isminde GPU altındaki fana eklenebilir.
Benim görüşlerim bu kadar şimdilik
EEYY Lian Li, gelde gör akvaryum kasa yapmakla olmuyor o işler.
Selamlar, yorum için teşekkürler. Tam olarak görmek istediğim sizlerle fikir alışverişine girmek istediğim ve amacıma ulaştığımın göstergesi olan bir yorum bunun için ayrıca teşekkür ediyorum.
Ürünün montaj öncesi ayrı fotosunu çekmeyi unuttum ama Versiyon 1.5'un görselini atayım, mantık tamamen aynı sadece ufak değişiklikler var son postta yazdığım. Şöyle:
Gelelim sizin maddelere:
- 8.8" ekranın arka plakasında montaj için vida delikleri var o delikleri baskıya ekler mısınız, bana cıft taraflı bant kullanmak güven vermıyor.
+ Çok mantıklı, ben dikkat etmemiştim arka tarafına, sonraki iterasyonda teknik dökümanını inceleyip ölçülere göre açarım delikleri. Yalnız şunu söylemiş olayım, çift taraflı bant olarak "3M" kullanırsan güvenmemeyi geçtim emin ol tek derdin "onu tekrar çıkartmak mümkün olur mu?" olur hocam. Ben Neodyum 6x2mmlik neodyum mıktanıs kullandım taş gibi oldu şu an. Her türlü kullanıma uygun. Hiçbir şey kullanılmasa bile içinde güvenle duruyor bu arada.
- 24pin, 8+8pin ve AiO hortumları ıcın acılan kanalların kenarını bıraz daha kalınlaştırmak ıyı olabılır(2).Sanki falcatayla açılmış gıbı duruyor.(görsel ekleyeceğim)
+ (2) numara ile işaretlenmiş 2 adet görsel var biri bana ait değil Lian Li'nin kiti onun amacını tam anlayamadım, böyle olsun mu demek istedin hocam? Öyleyse onlarda bildiğin çıkıntı var hocam o eşitliksiz hiç estetik değil bence. Falçata ile açılmışlık olayını tam anlayamadım rica etsem o tarafta gözünüze batan kusuru biraz açabilir misiniz? Belki açılardan dolayı olabilir mi, bir de bu yukarıdaki ürünün direkt kendi resminden de bakın isterseniz de.
- Attıgınız görsellerden belli olmuyor olabilir, 24pin ıcın açtığınız kanalın boyutu ne kadar? Benım moboda ek olarak 24pinin altında 8pin var, kanalın boyu yetermı acaba?
+ Fazla boşluk görünmemesi ve estetik durması adına tam Strimer Wireless 24P geçecek kadar bir mesafe var, tabiiki parametrik olduğundan bu ayarlanabilir olacak.
- 8.8" ekranın yanındakı çıkıntı göze batıyor, Radius verip yumuşak bir gecıs olabılır.(1)
+ O bir tasarım tercihi, olan çoğu radyusu da kaldırdım hatta, sürüm notlarında da "Kasanın kendi temasına da uygun daha sivri, keskin hatları olan net bir tasarıma evirdim." şeklinde belirttiğim kısımlardan. Reelde o kadar göze batmıyor bir de fotoda çok küçük bir çıkıntı varmış da ufak bir radyus ile halledilebilir gibi durmuş ancak orası epey bir çıkıntı, bir radyus vermeye kalktın mı tüm tasarımı değiştiriyor. Yandan görünüm:
- Sağdaki intake fanların soketlerini sen aşağıya almışsın (3) bende yukarıda

(4) bu büyük bir sorun ilk burayı fixlemen lazım kanka.
+ Tüm Lian Li fanlar iki yönlü de montajlanabilir hocam neden üstte kalacak şekilde montajladın ki sen tamamen gizlemek varken? Bence tam tersine burada sorun bile yok, ürünün temel amacı zaten tam stealth'e çevirmek. Bu kit montajlanırken fan soketinin altta kalması gerek ki temiz ve düzgün bir görüntü olsun.
- "Lian Li TL LCD 120 Wireless End Cap" isminde GPU altındaki fana eklenebilir.
+ Dikkatinden kaçmamış. Bu attığın ürünü çook öncesinden biliyorum ancak SL modeline uymuyor, ben de kendim yaparım daha iyisini SL modeli için diye düşünüp boş bırakmıştım oraları daha sıra gelmedi henüz. Uygulanacak ama yani aklımda.
- Benim görüşlerim bu kadar şimdilik

+Çok teşekkürler, gayet güzel yorumdu.
- EEYY Lian Li, gelde gör akvaryum kasa yapmakla olmuyor o işler.

+