Thermalright'ın da var aslında aynı tarz. O da uygun onunla doldurabilirim kasayı.

Ekran alacak bütçem yok bir de pek hoşuma gitmiyor.

Custom sıvı soğutma için bütçe çıkartsam bile uğraşmam çünkü bakımı başa bela.

Vallahi ben uyguna buldum diye aldım ARGB ışık seviyesi de öyle dandirikler gibi değil gayet yeterli :D o zaman sağ tarafı fanla kaplamaktan başka yolda kalmadı gibi istersen zokonun kablo olmadan birbirine oturtmalı 3'lü fan seti vardı beyaz ve siyah seçenekli ona bakabilirsin. 3'lü 1100 falan olmalı ayrı ayrı satılanın tanesi 300 TL.

Vallahi ben uyguna buldum diye aldım ARGB ışık seviyesi de öyle dandirikler gibi değil gayet yeterli :D o zaman sağ tarafı fanla kaplamaktan başka yolda kalmadı gibi istersen zokonun kablo olmadan birbirine oturtmalı 3'lü fan seti vardı beyaz ve siyah seçenekli ona bakabilirsin. 3'lü 1100 falan olmalı ayrı ayrı satılanın tanesi 300 TL.

Link atabilirseniz duruma göre bakayım.

Aklımda sizinki gibi konsept bir kasa var aslında. Ancak ne yapsam bilemedim.

Link atabilirseniz duruma göre bakayım.

Aklımda sizinki gibi konsept bir kasa var aslında. Ancak ne yapsam bilemedim.

Açıkçası ben 2-3 güne param hesabıma yatınca kule tipi soğutucuya geçeceğim üstünede LCD mod yapacağım 1-2 haftaya kadar da kız arkadaşım döneceğinden kasamın dışına çizim yapacak ben biraz beceriksizim o konuda, sizde eğer yeteneğiniz varsa öyle bir şey yapabilirsiniz :D

Kendi direk satış sitesi var mı bilmiyorum fakat ben sahibindenden ulaştım güvenilir bir yer dükkanları Bayrampaşa tarafındaydı.

@Hamza Ensar Sağlam bu arada altta 1500 RPM yazmışlar ama 1800 RPM satıyorlar etikette de hatalı baskı var bir Reels'da etiket hatası olduğunu söylemişlerdi.

1756467533744.webp

Son düzenleme: