Narqo

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Meşhed
Öncelikle herkese iyi sosyaller dilerim. Sorum başlıktaki gibi. Normalde LGS denemelerinden en az 230, en fazla 285 alıyorum. En son ciddi bir şekilde çözdüğüm denemede fen bilimlerinden 3 net 0 boş 0 yanlış, inkılaptan 9D 1Y, türkçeden 10D 5Y 2B, dinden 8D 2Y, ingilizceden 3D 5Y yapmıştım ve puanım 240 civarıydı. Sizce 4 günlük sıkı bir çalışmayla bunu 270-280 yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bol bol paragraf çöz 10.sınıfım ve LGS de 480puan yaptım eksiklerini kapatmaya çalış ve bir de bol bol kitap oku son dört gün kala yapman biraz zor ama 4 ya da 5 saat çalışmayla olur gibi :D LGS de matematik çok fazla net kazandırıyor ve denemelerde de öyle matematik çalışmanı da öneririm.

Öncelikle herkese iyi sosyaller dilerim. Sorum başlıktaki gibi. Normalde LGS denemelerinden en az 230, en fazla 285 alıyorum. En son ciddi bir şekilde çözdüğüm denemede fen bilimlerinden 3 net 0 boş 0 yanlış, inkılaptan 9D 1y, türkçeden 10D 5Y 2b, dinden 8D 2y, ingilizceden 3D 5y yapmıştım ve puanım 240 civarıydı. Sizce 4 günlük sıkı bir çalışmayla bunu 270-280 yapabilir miyim?

Geçmiş olsun fen çalışırsın o da maksimum 2-3 net belki kazandırır maksimum.

Hiçbir şey yapamazsın. OBP ile yerleşmen mantıklı olur bence sınava girme direkt, kendini yorarsın sıcakta boşu boşuna. Ben ortaokulda hiç çalışmadığım halde 200'lerde bir şey yapmıştım.

Fen bayağı kötü, onu yükseltebilirsiniz muhtemelen.
Cevabınız için teşekkürler. Fen bilimlerinde 6,7.sınıflarda iyiydim. o dönemden kalma altyapım var biraz umarım yapabilirim.

Moral bozmak istemem ama yapamazsın, yapsan da bir şey değişmez. Ortaokul ortalamana dayalı bir liseye yerleşmen gerek iki puan aralığında da. Yani umarım notların iyidir hocam :D En iyi ihtimalle 2-3 Türkçe yapmaya bak sen ama bi fark etmez yani.
Girmek istediğim liseye şu anki puanım yetiyor amacım sadece Elektronik bölümünü garantilemek.

Hiçbir şey yapamazsın. OBP ile yerleşmen mantıklı olur bence sınava girme direkt, kendini yorarsın sıcakta boşu boşuna. Ben ortaokulda hiç çalışmadığım halde 200'lerde bir şey yapmıştım.
Ortalardan itibaren 7 yi ve 8.sınıfı uyuyarak geçirdim. Fen bilimleri 1. dönem ortalamam 55 2.dönem 51 keşke son 2-3 ay çalışsaydım.

Öncelikle bol bol paragraf çöz 10.sınıfım ve LGS de 480puan yaptım eksiklerini kapatmaya çalış ve bir de bol bol kitap oku son dört gün kala yapman biraz zor ama 4 ya da 5 saat çalışmayla olur gibi :D LGS de matematik çok fazla net kazandırıyor ve denemelerde de öyle matematik çalışmanı da öneririm.
Matematği en son 7 başlarında çözmüştüm. Matematikle zaman kaybetmek istemiyorum Fene ve Türkçeye odaklanmak en mantıklısı galiba. Cevapınız için teşekkür ederim.