4 gün sonra LGS var (kazam mübarek olsun) ve bir konuyu merak ediyorum: LGS'ye uçlu kalem götürebilir miyim? Güncel kalemime çok alıştım, geçen yazın başından beri bu sınav serüvenimde benimle oldu ve çok alıştım. Diğer kalemlerle elim ağrıyor ve dayanılmaz bir acı oluyor, geçmesi 15 dk civarı sürüyor. LGS gibi süreyle yarıştığımız bir sınavda bu benim için çok kötü olur. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.
4 gün sonra LGS var (kazanman mübarek olsun) ve bir konuyu merak ediyorum: LGS'ye uçlu kalem götürebilir miyim? Güncel kalemime çok alıştım, geçen yazın başından beri bu sınav serüvenimde benimle oldu ve çok alıştım. Diğer kalemlerle elim ağrıyor ve dayanılmaz bir acı oluyor, geçmesi 15 dk civarı sürüyor. LGS gibi süreyle yarıştığımız bir sınavda bu benim için çok kötü olur. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.
Uç mekanizmasının sorun yaratması durumunda öğrencinin mağdur olmaması için yasak diye biliyorum. Ben ikisini de götürnüştüm gözetmen öğretmen uçluyu almıştı 2023'de.
Uç mekanizmasının sorun yaratması durumunda öğrencinin mağdur olmaması için yasak diye biliyorum. Ben ikisini de götürnüştüm gözetmen öğretmen uçluyu almıştı 2023'te.
YKS'de eli kanayan ve 1 hafta sızlayan biri olarak 15 dakikalık çilenize çok üzüldüm.
Sınavın yönetmeliği, bilmem nesi vardır. Orada yazar.
"En az iki adet koyu siyah ve yumuşak kurşun kalem" demişler. Bence uçluyu kapsamıyor. Hatta "her türlü elektronik ve mekanik cihaz" kısmına dahil edilebilir. Ama önümde 35+ kontenjanı o zaman olsaydı katılabilecek bir kadın Grip 1347 kalemiyle bir güzel girmişti. İsterseniz şort/mini etek giyip şansınızı deneyebilirsiniz.
Düz yüzeyde kalemle kağıt delmeyi becerenleri kasap olmaya davet ediyorum.
4 gün sonra LGS var (kazam mübarek olsun) ve bir konuyu merak ediyorum: LGS'ye uçlu kalem götürebilir miyim? Güncel kalemime çok alıştım, geçen yazın başından beri bu sınav serüvenimde benimle oldu ve çok alıştım. Diğer kalemlerle elim ağrıyor ve dayanılmaz bir acı oluyor, geçmesi 15 dk civarı sürüyor. LGS gibi süreyle yarıştığımız bir sınavda bu benim için çok kötü olur. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.