rpmb

Üstün
Yer
mt_boot.c
Kardeşimin netler iyi değil maalesef. Testini çözüyor, dershanesine gidiyor ama gelişme göremiyorum. En son denemeden 360 almış, öncekinden 403.
Hedefi 490 idi ama mümkün değil maalesef.
En azından 430 gibi bir puan alıp ortalama bir Anadolu lisesine gitsin istiyorum (zorlama anlamında değil). Durumu şu: Reels, Shorts bağımlılığı var ve kuzeniyle bir oturdu mu en az 2 saat görüntülü aramada oyun oynuyorlar. Karşı da çıkamıyorum ya annem ya babam önümü kesiyor. Boş ver bırak o gününü görür diyorlar. Ne yapayım da düzeltsin netlerini? Teşekkür ederim.

Eğer kendisinde o istek o motivasyon yoksa salın gitsin ne yapsanızda boş.

Hayat onun hayatı boş ver hocam.

Öyle diyorsunuz da kız kardeşimin puanı düşük gelirse babam patlayabilir. Ben 410 aldığımda 5 gün azar yemiştim, psikolojik baskı nereden baksanız 2-3 ay. Bu kızcağıza napar bilemiyorum. Ya sinirinden patlar da okutmazsa? Bir şekilde yapar mı? Bir ihtimal evet. Okutmamak derken üniversiteye göndermemekten bahsediyorum.
Ayrıca 320 gibi bir puan alıp sıkıntı insanların eline düşsün istemiyorum. İstemiyoruz ailecek. Bunun zorbası var, yaralayanı var, ahlaksızı var vesaire. Ortalama bir Anadolu'ya gitsin, sıkıntı çıkma ihtimali azalsın istiyorum. Ben OBP ile paçamı kurtardım, o 6. sınıf ortalaması yüzünden onu da yapamaz.

Öyle diyorsunuz da kız kardeşimin puanı düşük gelirse babam patlayabilir. Ben 410 aldığımda 5 gün azar yemiştim, psikolojik baskı nereden baksanız 2-3 ay. Bu kızcağıza napar bilemiyorum. Ya sinirinden patlar da okutmazsa? Bir şekilde yapar mı? Bir ihtimal evet. Okutmamak derken üniversiteye göndermemekten bahsediyorum.
Ayrıca 320 gibi bir puan alıp sıkıntı insanların eline düşsün istemiyorum. İstemiyoruz ailecek. Bunun zorbası var, yaralayanı var, ahlaksızı var vesaire. Ortalama bir Anadolu'ya gitsin, sıkıntı çıkma ihtimali azalsın istiyorum. Ben OBP ile paçamı kurtardım, o 6. sınıf ortalaması yüzünden onu da yapamaz.
Birincisi aile zoruyla bir yere kadar okur ondan sonra okumaz bile kendi istemiyosa. Aile baskısıyla okuyacaksanız okumayın ve ikincisi o dediğin tipler anadoluda da var bir şey değişmiyor.

Birincisi aile zoruyla bir yere kadar okur ondan sonra okumaz bile kendi istemiyosa. Aile baskısıyla okuyacaksanız okumayın ve ikincisi o dediğin tipler anadoluda da var bir şey değişmiyor.
Okumamak gibi bir imkanı yok ki. Şirketimiz vb. yok. MESEM'de de perişan olmayı istemez.
Kocaya gider, o da zalim çıkarsa yandım aman.

350 puanlık anadolu'da (öyle bir okul varsa) tabi vardır. 440 ve üstünde sayısı nispeten azaldığı için öyle dedim.

Kardeşimin netler iyi değil maalesef. Testini çözüyor, dershanesine gidiyor ama gelişme göremiyorum. En son denemeden 360 almış, öncekinden 403.
En azından 430 gibi bir puan alıp ortalama bir Anadolu lisesine gitsin istiyorum (zorlama anlamında değil). Durumu şu: Reels, Shorts bağımlılığı var ve kuzeniyle bir oturdu mu en az 2 saat görüntülü aramada oyun oynuyorlar. Karşı da çıkamıyorum ya annem ya babam önümü kesiyor. Boş ver bırak o gününü görür diyorlar. Ne yapayım da düzeltsin netlerini? Teşekkür ederim.

Merhaba bende LGS öğrencisiyim bence ilk başta istek önemli zorla oturmanın anlamı yok başlarda bende Instagram'ı bırakmıştım hesabımı bile sildim hatta. Kardeşiniz telefon bağımlılığını bırakmıyorsa kötü bir telefona geçebilir. Başlarda 360 puan alıyordum denemelerden düzenli program hazırladım ve 1.5 ayda 420 puanlara 70 netlere kadar çıktım. LGS'ye 4 ay var bu 4 ay boyunca sıkı çalışmak gerekir bence ama temelde istek yoksa zorla oturuyorsa derse hiç çalışmasın daha iyi mesleki alanda gelişebilir. Oyunu telefonu bırakmaya pek gerek yok arada ödülmüş gibi oyun oynama izni verebilirsiniz ders çalışma isteği gelir başarılar.

LGS'den yüksek almak hiç önemli değil bana kalırsa her şey lisede bitiyor benim arkadaş LGS'den 398 aldı bende 396 mı ne öyle bir şey aldım şu an 12. sınıfız LGS'den 398 alan arkadaşım YKS ilk bin adayı sayısal AYT'yi 1 saatte çözüyor + eşitağırlık kısmınıda yapıyor yani fizik kimya biyoloji mat2 edebiyat coğrafya tarih falan adam makine oldu. Her şey liseye bakıyor. Bizim okula birinci gelen arkadaş da sözel okuyor herhalde okul değiştirdi rezaletti dersleri ( 1 falan alıyodu sınavlardan)diyeceğim şu kesinlikle LGS'nin bir önemi yok her şey lisede bitiyor.

Kardeşini çok sıkmana gerek yok bence 0 çalışmayla 396 aldıysam kardeşin az buçuk çalışıyordur yine 430 üstü alır.

Okumamak gibi bir imkanı yok ki. Şirketimiz vb. yok. MESEM'de de perişan olmayı istemez.
Kocaya gider, o da zalim çıkarsa yandım aman.

350 puanlık anadolu'da (öyle bir okul varsa) tabi vardır. 440 ve üstünde sayısı nispeten azaldığı için öyle dedim.
Okuyan da iş bulamıyoki hiç haberlere girip bakmıyomusun? okumanın değeri felan kalmadı.

Boş ver o gününü görür ne? Madem cocuga bakmayacaksin neden yaptin ki?

Ayrica sal cocugu gitsin LGS'nin onemi yok. 490 puan da eger amaci en iyi %0.1 dilime girmek degilse (ki buna gercekten gerek yok) absurt.

Sal universite sinavinda calissin duzgun sekilde. 10. sinifta haftada 1 gun keyfen gunde soyle bi 1 saat falan baksin, 11de haftada 3 gun 2ser saat baksin 12. sinifta haftada 6 gun 3 saat baksin. Sindire sindire sakin sakin calissin.

LGS'yi YKS'ye kiyaslayinca gercekten zerre onemi yok.

406 puan yapmistim.