Thanos

Üstün
Özel ders de alıyorum ama ortalama netim 5'i geçmiyor, TYT matematik tamamen bitti. Branş denemesine geçmeyi düşünüyorum, özel matematik öğretmenim Mikro Orijinal'in denemelerinin branş matematiğinden başla dedi. Dershane denemelerinde matematiğim 5 neti geçmiyor, geçen girdiğim deneme de bir tek 15 nete çıkabildim. Problem çözmekte çok sıkıntı yaşıyorum, bu problemi nasıl çözebilirim. Düz soruları çatır çutur yapıyorum ama problemlerde bön bön bakıyorum. Bu sene 2. mezun senem sene başında 20 netle başlarken şu anda 50 net yapıyorum, EA'yım 50 ila 70 bin arasına girmeyi hedefliyorum. TYT matematik problemleri nasıl arttırabilirim, branş denemesi arttırır mı?

Kaynak olarak Acil ilaç Matematik TYT ve TYT direkt acil matematik çözüyorum, problemler için Bilgi Sarmal matematik ve Hız ve Renk'in sadece TYT problemler kitabını çözmeye çalışıyorum.

@SF26 Hocam siz bu konuda bilgilisiniz yardımcı olabilir misiniz?

Geçen girdiğim deneme de arigamiydi onu da yazayım.

Son düzenleme:
Problemler için Bıyıklı Matematik 10 günde problemler kampına bir göz atabilirsin. Ancak bu süreyi tek bir konu için harcamak mantıklı mı bilmiyorum.