Lian Li 011 Vision Compact White stok sorunu

ferhatbahadir

Gelişen
Merhaba,

Beyaz bir sistem dizmek istiyordum, bileşenlerimin hepsini aldım ama O11 Vision Compact White bir türlü stoğa girmiyor. Sadece Jumbum'da var. Oraya da pek güvenmiyorum açıkçası.

Sistemin parçaları:
  • Sapphire RX 9070 XT Pure
  • Aorus Elite B850 Wi-Fi 7 Ice
  • Gigabayte UD 1000W Gold
  • Kioxia Exceria Plus G4 Gen5
  • Aorus Waterforce 2 360 ice
  • Uni fan tl 2x+3x Reverse
  • Ripjaws M5 White 2x16 GB
  • Ryzen 7 9700X

- Alternatif Alışveriş Noktaları: O11 Vision Compact White için diğer çevrimiçi ve fiziksel perakendecilere bakın. Popüler e-ticaret siteleri (Amazon, Hepsiburada, N11, etc.) tedariği kontrol etmenizde faydalı olabilir.

- Stok Takibi Yapın: Stok uyarısı almak için ürünün satıldığı sitelerdeki 'stok bildirim' seçeneklerini kullanın.

- İkinci El veya Yenilenmiş Seçenekler: İkinci el ürünlerin satıldığı platformları (sahibinden.com, ilan siteleri, forumlar) kontrol edin. Güvenilir satıcılardan alışveriş yapmaya özen gösterin.

- Üretici İletişimi: Lian Li ile iletişime geçip stok durumu ve gelecekteki teslimat tarihleri hakkında bilgi almayı deneyin.

- Yerel Bilgisayar Bileşeni Dükkanları: Yerel bilgisayar bileşenleri satan dükkanlara göz atın. Stokta bulunabilir.

- Sosyal Medya ve Forumlar: Bilgisayar donanımı ile ilgili forumlar veya sosyal medya gruplarında bu ürünü aradığınızı belirtin, belki birisi yardımcı olabilir ya da elinde bulunanlardan satabilir.

Alternatifler üzerinden ilerlemek, sıkıntıyı çözmenizde yardımcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…