ferhatbahadir

Gelişen
Merhaba,

Beyaz bir sistem dizmek istiyordum, bileşenlerimin hepsini aldım ama O11 Vision Compact White bir türlü stoğa girmiyor. Sadece Jumbum'da var. Oraya da pek güvenmiyorum açıkçası.

Sistemin parçaları:
  • Sapphire RX 9070 XT Pure
  • Aorus Elite B850 Wi-Fi 7 Ice
  • Gigabayte UD 1000W Gold
  • Kioxia Exceria Plus G4 Gen5
  • Aorus Waterforce 2 360 ice
  • Uni fan tl 2x+3x Reverse
  • Ripjaws M5 White 2x16 GB
  • Ryzen 7 9700X

Merhaba,

Beyaz bir sistem dizmek istiyordum, bileşenlerimin hepsini aldım ama O11 Vision Compact White bir türlü stoğa girmiyor. Sadece Jumbum'da var. Oraya da pek güvenmiyorum açıkçası.

Sistemin parçaları:
  • Sapphire RX 9070 XT Pure
  • Aorus Elite B850 Wi-Fi 7 Ice
  • Gigabayte UD 1000W Gold
  • Kioxia Exceria Plus G4 Gen5
  • Aorus Waterforce 2 360 ice
  • Uni fan tl 2x+3x Reverse
  • Ripjaws M5 White 2x16 GB
  • Ryzen 7 9700X
- Alternatif Alışveriş Noktaları: O11 Vision Compact White için diğer çevrimiçi ve fiziksel perakendecilere bakın. Popüler e-ticaret siteleri (Amazon, Hepsiburada, N11, etc.) tedariği kontrol etmenizde faydalı olabilir.

- Stok Takibi Yapın: Stok uyarısı almak için ürünün satıldığı sitelerdeki 'stok bildirim' seçeneklerini kullanın.

- İkinci El veya Yenilenmiş Seçenekler: İkinci el ürünlerin satıldığı platformları (sahibinden.com, ilan siteleri, forumlar) kontrol edin. Güvenilir satıcılardan alışveriş yapmaya özen gösterin.

- Üretici İletişimi: Lian Li ile iletişime geçip stok durumu ve gelecekteki teslimat tarihleri hakkında bilgi almayı deneyin.

- Yerel Bilgisayar Bileşeni Dükkanları: Yerel bilgisayar bileşenleri satan dükkanlara göz atın. Stokta bulunabilir.

- Sosyal Medya ve Forumlar: Bilgisayar donanımı ile ilgili forumlar veya sosyal medya gruplarında bu ürünü aradığınızı belirtin, belki birisi yardımcı olabilir ya da elinde bulunanlardan satabilir.

Alternatifler üzerinden ilerlemek, sıkıntıyı çözmenizde yardımcı olabilir.