Komple ışıksız da hoşuma gitmiyor ya, RGB'nin her yere sokulmasını ben de sevmiyorum ama böyle fanlardan gelen aydınlatma hoşuma gidiyor. Belki elle tek tek tune edebilirim beyaza yaklaştırmak için bakalım, ama özellikle RAM kitlerim ne yaparsam yapayım beyaz olmadı o yüzden onlardan vazgeçtim artık 😂
Alt kısma 2 tane reverse fan da alabilirsin. Hem oradan çıkan 1 tane fanı da egzoz'a takarsın. RGB'li olur egzoz artık.

Alt kısma 2 tane reverse fan da alabilirsin. Hem oradan çıkan 1 tane fanı da egzoz'a takarsın. RGB'li olur egzoz artık.
Alttakilerin reverse olmaması gözüme batmıyor da soğutucu ve egzoz fanı olarak aynı fanlardan bulursam alabilirim aslında. Sağdaki kablo karmaşasına ve HDD'ye de yarın bir cover tasarlamaya çalışacağım bakalım olacak mı.

Sleeve kablo olarak da benim PSU'ma uygun bulur muyum acaba? FSP Vita GM 850W modeli. Kendim de yapabilirim belki ama ATX konnektörleri nereden bulacağımı bilmiyorum.

Senin kasa gayet şık bence. PSU arta kalan kabloları gizleyebilirsin.
Bu da benim AP201 sistem, ARGB'ler kapalı:
Eki Görüntüle 283138:
GPU kablosunu aslında aşağıdan dolaştırsanız daha iyi durabilir. Ama genel olarak siz de kasanın azizliğine uğramışsınız 😂 Yoksa parçalar kötü durmuyor. Kasa, anakartı kablo kanallarından çok uzağa konumlandırdığı için kablo karmaşası var gibi duruyor. Birde alttaki fanların çerçeve şekli biraz kötü, göze batıyor.

Ama genel olarak siz de kasanın azizliğine uğramışsınız
Bu kasayı almadan önce çok araştırdım. Soğutmadan şikayetçi biri olarak hem kompakt yapısı ve her tarafının mesh olması sebebiyle bunu aldım.
Soğutma ikinci planda olsaydı kesinlikle Lian Li A3 alırdım. Wood olan modeli çok yakışıklıydı valla. Aşağıya kasanın videosunu koyuyorum. Farklı fan konfigrasyonlarını denemişlerdi. Faydalı olabilir performans için.

Bu kasayı almadan önce çok araştırdım. Soğutmadan şikayetçi biri olarak hem kompakt yapısı ve her tarafının mesh olması sebebiyle bunu aldım.
Soğutma ikinci planda olsaydı kesinlikle Lian Li A3 alırdım. Wood olan modeli çok yakışıklıydı valla. Aşağıya kasanın videosunu koyuyorum. Farklı fan konfigrasyonlarını denemişlerdi. Faydalı olabilir performans için.

Eyvallah hocam, izlemiştim bu videoyu. Ben gaming geceleri indiriminden aldım da indirimde önü düz siyah olan model denk geldi. Keşke bir hafta bekleseymişim beyaz olanı koydular ertesi haftaya da 😂

Belki 3D baskıyla önünü değiştiririm daha güzel durabilir ama şuan içine daha çok odaklanıyorum.

Kablolama üzerine uğraşılırsa ek'e iliştirdiğim fotoğraftaki gibi daha güzel bir görünüm elde edebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Lian Li A3.webp
    Lian Li A3.webp
    1,4 MB · Görüntüleme: 8
Kablolama üzerine uğraşılırsa ek'e iliştirdiğim fotoğraftaki gibi daha güzel bir görünüm elde edebilirsiniz.
Çok uğraştım aslında da benim yandaki SSD ve HDDler çok bozuyor. Onları yok etmem lazım ki ferahlasın kablolama. Ah bir de benim kasa da beyaz olsa ne güzel olurdu 😂

Hocam değiştirsem de bundan sonra yine bu form faktörde devam etme düşüncesindeyim. Masada upuzun göklere uzanan towerlar kullanmaktan sıkıldım da 😂
Mesajı editlemiştim, dediğim gibi 2. elden aynı şekil mini kasalar var çok güzel fiyatlara. Hatta bütçe çıkarsa biraz belki Dynamic Mini vs. olabilir.

Mesajı editlemiştim, dediğim gibi 2. elden aynı şekil mini kasalar var çok güzel fiyatlara. Hatta bütçe çıkarsa biraz belki Dynamic Mini vs. olabilir.
İkinci el çok almıyorum hocam, kasayı da buralarda bulamam zaten kargoyla gelmesi de sıkıntı.

Dynamic mini vesaire de aklımda, değişirsem onlara geçerim büyük ihtimalle. Ama akvaryuma geçersem kesin sıvı soğutma almak lazım ya 😂