Ben de yeni sistem dizdim ve bu kasayı satın aldım. Meğer içinden fan çıkmıyormuş. Sol tarafa 3 adet reverse 120, arka tarafa 1 adet normal 120 lian li aldım. Sence yeterli mi, sen neden 7 fana geçmek istiyorsun?
Ben de yeni sistem dizdim ve bu kasayı satın aldım. Meğer içinden fan çıkmıyormuş. Sol tarafa 3 adet reverse 120, arka tarafa 1 adet normal 120 Lian Li aldım. Sence yeterli mi, sen neden 7 fana geçmek istiyorsun?
Siyah iki tane giriş var yan tarafta, birisi anakart ile USB bağlantısı için, güç kaynağı sistemi hakkında veri toplamak için, diğeri de PWM fan girişi.
Peki 4'lü fanı nasıl taktın, benim dediğim gibi 3 yana 1 arkaya şeklinde mi? Eğer 7 fana geçtiğinde pozitif performans değişimi görürsen bana da haber eder misin? Ben de alırım belki.
Siyah iki tane giriş var yan tarafta, birisi anakart ile USB bağlantısı için, güç kaynağı sistemi hakkında veri toplamak için, diğeri de PWM fan girişi.
Peki 4'lü fanı nasıl taktın, benim dediğim gibi 3 yana 1 arkaya şeklinde mi? Eğer 7 fana geçtiğinde pozitif performans değişimi görürsen bana da haber eder misin? Ben de alırım belki.