Bütçe
6.000-7.000 TL
Memnunum, aktif olarak 4 fanla kullanıyorum ama yerine 7 tane 140mm beyaz fan alıp takacağım. Kasa aşırı büyük ama benim çok hoşuma gidiyor :D
Ben de yeni sistem dizdim ve bu kasayı satın aldım. Meğer içinden fan çıkmıyormuş. Sol tarafa 3 adet reverse 120, arka tarafa 1 adet normal 120 lian li aldım. Sence yeterli mi, sen neden 7 fana geçmek istiyorsun?

Ben de yeni sistem dizdim ve bu kasayı satın aldım. Meğer içinden fan çıkmıyormuş. Sol tarafa 3 adet reverse 120, arka tarafa 1 adet normal 120 Lian Li aldım. Sence yeterli mi, sen neden 7 fana geçmek istiyorsun?

Görüntü için alıyorum, yoksa 4 fan da yeterli olur yani bence.

Lian Li Edge 1200 mü? Görsel açılmıyor.

Evet 1000 ve 1200 modellerinde ekstra bir şey var ne olduğunu çözemedim.

Görüntü için alıyorum, yoksa 4 fan da yeterli olur yani bence.

Evet 1000 ve 1200 modellerinde ekstra bir şey var ne olduğunu çözemedim.
Peki 4'lü fanı nasıl taktın, benim dediğim gibi 3 yana 1 arkaya şeklinde mi? Eğer 7 fana geçtiğinde pozitif performans değişimi görürsen bana da haber eder misin? Ben de alırım belki.

Siyah iki tane giriş var yan tarafta, birisi anakart ile USB bağlantısı için, güç kaynağı sistemi hakkında veri toplamak için, diğeri de PWM fan girişi.
Tamamdır çok teşekkür ederim.

Peki 4'lü fanı nasıl taktın, benim dediğim gibi 3 yana 1 arkaya şeklinde mi? Eğer 7 fana geçtiğinde pozitif performans değişimi görürsen bana da haber eder misin? Ben de alırım belki.

Evet 3 yana 1 arkaya taktım. Eğer unutmazsam haber veririm :D