Full beyaz sistemim için power supply arıyorum. Bu model hoşuma gitti ama 7000'e değer mi bilmiyorum. Taksitle almayı düşünüyorum. İşlemci büyük ihtimalle 7800X3D olacak, ekran kartım RTX 3070.
Alınmaz, çıkıntılı paneli uzun vadede sorun çıkarabilir, her kasa ile de kullanılmaz, enermax 1000W ya da NZXT C1000 Gold alabilirsin.
Aynı kasaya aynı Lian li Edge 850w Gold PSU'yu aldım. Ben 6000 TL'ye almıştım. Övülen bir PSU, A tiermiş. Daha kullanmak nasip olmadı hala bekliyorum ama baya araştırarak almıştım. Seni yanlış yönlendirmemek için kesin al diyemiyorum.Kullandığım kasa Lian Li O11D EVO onu söylemeyi unutmuşum. Bu nasıl olur peki?
Enermaxtan Uzak durun boşta aşırı sesli çalışıyorGigabyte GP serisi eski, NZXT daha iyi olur, NZXT tam olarak tier list a sınıfı, Gigabyte arada derede bir model. Enermax ta sağlamdır, ismi seni yanıltmasın, fiyatı da iyidir.
Gigabyte GP serisi eski, NZXT daha iyi olur, NZXT tam olarak tier list a sınıfı, Gigabyte arada derede bir model. Enermax ta sağlamdır, ismi seni yanıltmasın, fiyatı da iyidir.
Dost bu arada bir şey sormak istiyorum, kasandan memnun musun ve kasanı kaç adet fan ile kullanıyorsun?Aradaki 2000 Lira farka değer mi peki, o düşündürüyor biraz.
Aradaki 2000 lira farka değer mi peki, o düşündürüyor biraz.
Dost bu arada bir şey sormak istiyorum, kasandan memnun musun ve kasanı kaç adet fan ile kullanıyorsun?