Hocam sizle daha önceleri de bazı konularda fikir alışverişi yapmıştık. Bu yüzden aramızdaki samimiyete dayanarak bir sorum olacaktı size. Bizzat bu soruyu size sormamın sebebi ise forumda fikirlerini önemsediğim insanlardan birisisiniz.
Durumu kısaca anlatmaya çalışayim , ekosistem çatısı altında bir sistem toplama kararı almıştım. Marka olarak da asus rog'u seçtim ve kararlıyım bu konuda. Anakart , psu , sıvı soğutucu , ekran kartı komple asus rog olacak. Geriye bir tek kasa kalıyor. Normalde bunu da ekosistemi bozmayıp Asus rog hyperion kasasından alacaktım lakin bu parçayı asus almayıp Lianli O11 akvaryum kasa alıp içine de Lianli fanları döşersem sanki daha hoş bir görüntü olur gibi düşünüp böyle planlamıştım. Kısacası 4 parça rog 1 parça Lianli (kasa) olacaktı , planım bu şekildeydi.
Fakat Lianli fanlarında yaşanan sorunlardan ötürü biraz soğudum yani bu markaya karşı. O yüzden Lianli O11 kasayı salıp hyperion kasa alsam ve lianli fanları da almayıp hyperion kasanın içindeki fanları kullansam , yani kısacası lianli'yi komple sistemden çıkarsam nasıl olur sizce ? Sistem full Asus rog olmuş olacak kasayı da hyperion yapınca. Ve son olarak bir de şunu eklemem lazım. Eğer ilk söylediğim gibi yaparsam şayet , yani lianli ve rog ekosistem şeklinde yaparsam , Psu olarak Asus rog strix platinum almayı planlamıştım. Çünkü bu kasa akvaryum olduğu için Thor almamın anlamı olmuyordu , oled ekranı görünmediği için. Fakat eğer lianli'nin akvaryum kasasından vazgeçip hyperion kasa alırsam Psu olarak da buna yakışır biçimde Rog thor Platinum III 1200 watt çekeceğim. Bunu da ekleyim dedim. Durum böyle hocam. Biraz uzun oldu vaktinizi aldım kusura bakmayın. Önümde 2 seçenek var. Sizce hangi seçenek mantıklı olur ?