Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
https://share.google/M3Y7y2LNuPBCGuOqD pompa profili bulunuyor.
Lite performance ile deneyenler de olmuş. Oldu ki yazılımın eşekliği tuttu -ki bu muhtemel- BIOS üzerinden ayarlarlayabilirsiniz.
Lite modeli desteklemiyormuş. Lian Li sitesindeki bota sorduğumda: Lian Li galahad II Lite 360mm siyah ARGB sıvı soğutucu, l-connect uygulaması ile doğrudan uyumlu değildir. Bu modelde ARGB aydınlatma ve fan kontrolü, anakartınızın ARGB başlığı üzerinden veya doğrudan fan kontrolcüsü ile yapılır. L-connect yazılımı ile tam entegrasyon, galahad II Trinity gibi üst segment modellerde sunulmaktadır. Cevabını aldım. Sizin attıığınız Trinity modeli.
https://share.google/M3Y7y2LNuPBCGuOqD pompa profili bulunuyor.
Lite performance ile deneyenler de olmuş. Oldu ki yazılımın eşekliği tuttu -ki bu muhtemel- BIOS üzerinden ayarlarlayabilirsiniz.
Lite modeli desteklemiyormuş. Lian Li sitesindeki bota sorduğumda: Lian Li galahad II Lite 360mm siyah ARGB sıvı soğutucu, l-connect uygulaması ile doğrudan uyumlu değildir. Bu modelde ARGB aydınlatma ve fan kontrolü, anakartınızın ARGB başlığı üzerinden veya doğrudan fan kontrolcüsü ile yapılır. L-connect yazılımı ile tam entegrasyon, galahad II Trinity gibi üst segment modellerde sunulmaktadır. Cevabını aldım. Sizin attıığınız Trinity modeli.
Son düzenleyen: Moderatör:
Lite Performance'nin destekleyip Lite modelinin desteklememesi de iyiymiş.
Picky
Uzman
Hep tutuyor be üstat. Ne olacak bu yazılımın hali !Oldu ki yazılımın eşekliği tuttu -ki bu muhtemel- BIOS üzerinden ayarlarlayabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-
-
-
Bambu Lab A1 için hangi internet sitesi tercih edilmeli?
- EmirhanRadicus
-