witicieen

Yetkin
Merhaba,

Techolay Sosyal'deki arkadaşların önerisi üzerine, Corsair H100 240mm sıvı soğutucumdan Galahad II 360mm sıvı soğutucuya geçiş yaptım. Bugün kargo geldi montajını yaptırdım 1 adet extreme ayarlarda Valorant'ta yaklaşık 1 saatlik oynamada 66-67 dereceyi geçmedi işlemci isisi, AIDA64 ile stres testine soktum 5 dakikalık 69 70 dereceye geçmedi.

Normalde 240mm sıvı soğutucuyla AIDA64 testinde 85 dereceleri görüyordum ama Lian Li hakikaten aldığı tüm övgüleri hak ediyor. Buradan sıvı soğutucu almak isteyen olursa hiç düşünmesin kesinlikle bu markaya yönelsin. Normalde ASUS ROG sıvı soğutucu düşünüyordum 17-18 bin TL bandında ancak 6.000 TL fiyat politikası olan Lian Li aldım aşırı memnun kaldım. PC boştayken minimum 37 dereceyi gördü.

İşlemcim: Ryzen 7 5800X3D

1757707316935.webp

2. resim Valorant oynarken.

1757707350107.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucu modelini tam anlayamadım, Lite Performance 360 mı bu?

Evet bayağı iyiymiş, dediğim gibi ASUS ROG sıvı soğutucuya yöneleyim diyordum 17-18 bin TL bandında gereksiz açıkçası 6.000 liraya bu işi hallettim. Aslında bilinçli olmalıyız diye düşünüyorum yüksek fiyat politikası olup da çok iyi performans alacağımı düşünmüyorum ancak Lian Li çok iyiymiş. Özellikle @Recep Baltaş'in 1 yıl önce Technopat'ta paylaştığı inceleme videosu da üstüne kek börek oldu.

Evet bayağı iyiymiş, dediğim gibi ASUS ROG sıvı soğutucuya yöneleyim diyordum 17-18 bin TL bandında gereksiz açıkçası 6.000 liraya bu işi hallettim. Aslında bilinçli olmalıyız diye düşünüyorum yüksek fiyat politikası olup da çok iyi performans alacağımı düşünmüyorum ancak Lian Li çok iyiymiş. Özellikle @Recep Baltaş'in 1 yıl önce Technopat'ta paylaştığı inceleme videosu da üstüne kek börek oldu.
Pompa ömrü ne kadar olacak asıl o önemli.

O incelenen model bu değil, o Trinty Performance, bu model ondan daha iyi, 14900K'yı tutar bu soğutucu, o kadar iyi.

Pompa ömrü ne kadar olacak asıl o önemli.

6 yıl global garantisi var, sorun olmaz.

O incelenen model bu değil, o trinty performance, bu model ondan daha iyi, 14900K'yı tutar bu soğutucu, o kadar iyi.

6 yıl global garantisi var, sorun olmaz.

Garantiye gönderdiğiniz zaman direkt sıfırı ile değiştiriliyormuş. Gerçekten saygı duyulası bir firma.

Vallahi alacaklar varsa hiç düşünmesin alsın 6.000 TL günümüzde para değil üstelik peşin fiyatına taksit imkanı da sunuyor bazı e-ticaret siteleri.