Picky

Uzman
Lian Li Hydroshift 360 CL sıvı soğutma aldım arkadaşlar. Kitapçıktan tam anlayamadım, kabloları nereye takmam lazım acaba? ASUS ROG B850-G Gaming anakarta sahibim.

1.webp

2.webp

3.webp

Ayrıca kasayı aldığımda üzerinde gelmiş olan bir fan hub var. Kasanın fanları buna bağlı. Eklemek istedim.

1764806590616.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Lian Li Hydroshift 2 olabilir mi elinizdeki? Yanlış yazmış olabilirsiniz belki, 360CL olan model Hydroshift 2 diye çıkıyor aratınca çünkü.

Lian Li Hydroshift 2 olabilir mi elinizdeki? Yanlış yazmış olabilirsiniz belki, 360CL olan model Hydroshift 2 diye çıkıyor aratınca çünkü.
Evet hocam; kusura bakmayın, benim hatam. İlk defa sıvı soğutma kullanacağım. Anakartta girişler var, kasada fan çoklayıcı var, hatta SATA'ya bağlamak için bile aparat çıktı içinden. Nereye bağlayacağımı bilemedim.

İsmi tam olarak ismi şu: Lian Li Hydro-Shift II LCD-C 360CL

Evet hocam; kusura bakmayın, benim hatam. İlk defa sıvı soğutma kullanacağım. Anakartta girişler var, kasada fan çoklayıcı var, hatta SATA'ya bağlamak için bile aparat çıktı içinden. Nereye bağlayacağımı bilemedim.

İsmi tam olarak ismi şu: Lian Li Hydro-Shift II LCD-C 360CL
USB yazan kabloyu anakarttaki USB girişine takın. USB 1415 yazıyor sizde. 4 pin olan ve 4 kablo giren kabloyu CPU_FAN'a takın, diğer 2 kablo gelen soketi de yanındaki herhangi bir uyumlu fan girişine takabilirsiniz, ek güç için o da.