Herkese merhaba. Elimde RTX 5070 Ti Gaming Trio modeli var; yatay da maksimum 65 derece oluyor, dikeyde ise fanları biraz daha arttırıp 72 derece oluyor maksimum. 72 derece sıkıntı değil biliyorum, ama içim pek el vermedi, geri yataya çevirdim. Ürünü iade etmeyi düşünüyorum ama bir yandan da bu kartın dikey kullanım için üretildiğini düşünüyorum. Görsel olarak içim acıyor yatay kullanınca, dikey kullanırsan bir sıkıntı olur mu ilerde? Termal pad akması macun akması gibi? Dikey acayip güzel duruyor kafam karman çorman, bana bi akıl verirseniz çok sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Herkese merhaba. Elimde RTX 5070 Ti gaming Trio modeli var; yatay da maksimum 65 derece oluyor, dikeyde ise fanları biraz daha arttırıp 72 derece oluyor maksimum. 72 derece sıkıntı değil biliyorum ama içim pek el vermedi, geri yataya çevirdim. Ürünü iade etmeyi düşünüyorum ama bir yandan da bu kartın dikey kullanım için üretildiğini düşünüyorum. Görsel olarak içim acıyor yatay kullanınca, dikey kullanırsan bir sıkıntı olur mu ileride? Termal pad akması macun akması gibi? Dikey acayip güzel duruyor kafam karman çorman, bana bir akıl verirseniz çok sevinirim.
Sistemin gayet guzel gule gule kullan. Gerek bu forumda gerek baska forumlarda termal macun akmasindan dolayi karti bozulan bir kisi gormedim galiba yoktur da. Bana gore sorun teskil etmez gibi duruyor. Sistemi galiba beyaz toplamaya calismissin ozel bir ugras icine girmissin ben bunlarin karsiligi olarak karti dikey kullanirdim ama en son karar gene sana kalıyor ama su canavari dikey kullanmani tavsiye ederim. Karti dusuk sicaklikta kullanmak daha saglikli.
Dikeyde harbiden sağlam duruyor, termal pad akması hakkında bir şey söyleyemem ama hocam bence yatay şekilde düşük ısıda kullanman her türlü uzun vadede kartın ve parçaların sağlığı için en iyisi olacağını düşünüyorum. Ayrıca dikey halde ızgaralardan çıkan sıcaklık direkt olarak cama değil de sıvı soğutma borularina ve RAM'lere gidiyor hocam onu bir göz önünde bulundurmakta fayda var çünkü 70 derecelerde çıkan sıcaklık el bile yakıyor.
Dikeyde harbiden sağlam duruyor, termal pad akması hakkında bir şey söyleyemem ama hocam bence yatay şekilde düşük ısıda kullanman her türlü uzun vadede kartın ve parçaların sağlığı için en iyisi olacağını düşünüyorum. Ayrıca dikey halde ızgaralardan çıkan sıcaklık direkt olarak cama değil de sıvı soğutma borularina ve RAM'lere gidiyor hocam onu bir göz önünde bulundurmakta fayda var çünkü 70 derecelerde çıkan sıcaklık el bile yakıyor.
O zaman size manyak bir haber vereyim, kartı yatay kullanarak, altına MSI 3D baskılı ARGB destek aparatı alacağım, o zaman daha da bir görsel şölen olacak sanırsam.
Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman size manyak bir haber vereyim, kartı yatay kullanarak, altına MSI 3D baskılı ARGB destek aparatı alacağım, o zaman daha da bir görsel şölen olacak sanırsam.
Bu şekilde kesinlikle kasanin bir fotoğrafını istiyorum hocam senden
Bu şekilde kesinlikle kasanin bir fotoğrafını istiyorum hocam senden, kasa harbi deli dehşet bir şey olmus
Teşekkür ederim, Allah herkese nasip etsin, sigaramız yok alkolümüz yok, bir hobimiz bu var onu da elimizden geldiğince işte çok şükür
Bu şekilde kesinlikle kasanin bir fotoğrafını istiyorum hocam senden, kasa harbi deli dehşet bir şey olmus
@YEk18 Buyur dostum, bu şekil de kasanın bir fotoğrafını istemiştin
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi