Evet mantıklı hocam bu attığınız iyi duruyor. Aslında benim sistemimdeki parçaların hepsi asus rog'dan oluşuyor. Kasa ve fanlar dışında yani. O yüzden şunu almayı düşünmüştüm. Sizce bu daha iyi olmaz mı ? Bu sıvı soğutucunun fanlarının statik basıncı 5 küsürdü sanırım. Baya iyi yani.Derdinizi az çok anladım. Bence elinizdeki sıvı soğutmayı satın fanlara verecek olduğunuz parayı üstüne koyup bunu alabilirsiniz. Hem eko sisteminizde komple Lian Li olur. Ayrıca bu modelin 240 mm olanını aldım acayip performansl
Recep tayyip başkanım. Rica etsem siz de şu soruma bir yorum ekler misiniz. Aşağıya alıntıladım.Hocam bence gayet güzel durur. Lütfen birileri çıkıp "Güzellik anlayışını" ile başlayan bir cümle kurmasın.
Şimdi bu SL infinity fanlardan kasanın yan paneline 3 adet , alt panele 3 adet , egzoza 1 adet ve üst paneldeki sıvı soğutucumun radyatörüne 3 adet almayı planladım.
Lakin şöyle bir durum var. Benim şuan kullandığım sıvı soğutucu Arctic II 360 mm. Ve bu sıvı soğutucunun fanlarında rgb yok. O yüzden zaten infinity fanlardan 3 tane daha alıp bu sıvı soğutucu radyatöründeki fanları değiştirmeyi düşünmüştüm.
Acaba diyorum şöyle mi yapsam. Bu sıvı soğutucu radyatörü için infinity fanlardan hiç almasam , direkt olarak rgb fanlarla gelen bir sıvı soğutucu alsam daha mı mantıklı olur ? Çünkü eğer sıvı soğutucumu değiştirmezsem ve fanlarını değiştirirsem bu sefer de şöyle bir durum olacak. Yıllar sonra rgb fanlı bir sıvı soğutucu aldığım zaman şuan almış olduğum radyatör için olan infinity fanlar boşa çıkacak ve elimde kalacak. Boşa almışım gibi olacak yani.