Derdinizi az çok anladım. Bence elinizdeki sıvı soğutmayı satın fanlara verecek olduğunuz parayı üstüne koyup bunu alabilirsiniz. Hem eko sisteminizde komple Lian Li olur. Ayrıca bu modelin 240 mm olanını aldım acayip performansl
Evet mantıklı hocam bu attığınız iyi duruyor. Aslında benim sistemimdeki parçaların hepsi asus rog'dan oluşuyor. Kasa ve fanlar dışında yani. O yüzden şunu almayı düşünmüştüm. Sizce bu daha iyi olmaz mı ? Bu sıvı soğutucunun fanlarının statik basıncı 5 küsürdü sanırım. Baya iyi yani.

Hocam bence gayet güzel durur. Lütfen birileri çıkıp "Güzellik anlayışını" ile başlayan bir cümle kurmasın.
Recep tayyip başkanım. Rica etsem siz de şu soruma bir yorum ekler misiniz. Aşağıya alıntıladım.

Şimdi bu SL infinity fanlardan kasanın yan paneline 3 adet , alt panele 3 adet , egzoza 1 adet ve üst paneldeki sıvı soğutucumun radyatörüne 3 adet almayı planladım.

Lakin şöyle bir durum var. Benim şuan kullandığım sıvı soğutucu Arctic II 360 mm. Ve bu sıvı soğutucunun fanlarında rgb yok. O yüzden zaten infinity fanlardan 3 tane daha alıp bu sıvı soğutucu radyatöründeki fanları değiştirmeyi düşünmüştüm.

Acaba diyorum şöyle mi yapsam. Bu sıvı soğutucu radyatörü için infinity fanlardan hiç almasam , direkt olarak rgb fanlarla gelen bir sıvı soğutucu alsam daha mı mantıklı olur ? Çünkü eğer sıvı soğutucumu değiştirmezsem ve fanlarını değiştirirsem bu sefer de şöyle bir durum olacak. Yıllar sonra rgb fanlı bir sıvı soğutucu aldığım zaman şuan almış olduğum radyatör için olan infinity fanlar boşa çıkacak ve elimde kalacak. Boşa almışım gibi olacak yani.

Evet mantıklı hocam bu attığınız iyi duruyor. Aslında benim sistemimdeki parçaların hepsi ASUS ROG'dan oluşuyor. Kasa ve fanlar dışında yani. O yüzden şunu almayı düşünmüştüm. Sizce bu daha iyi olmaz mı? Bu sıvı soğutucunun fanlarının statik basıncı 5 küsurdü sanırım. Bayağı iyi yani.

Hocam ille de LCD derseniz başka önerelim. Bence fiyatını hiç mi hiç hak etmeyen bir ürün.

Hocam ille de LCD derseniz başka önerelim. Bence fiyatını hiç mi hiç hak etmeyen bir ürün.
O halde sizin attığınızı araştırayim ben. LCD şart değil hocam. Bu arada üst mesajlarda anakartın rgb fanları destekleyip desteklemediğiyle alakalı başka birine bir cevap yazdınız. Şu wireless olmayan lianli fanlardan aldığım zaman sorun yaşamam dimi hocam ? İçinden kontrolcü çıkıyor zaten fanlar için.

Benim kasa toplama anlayışım şudur. Kasa markası sıvı soğutma ve fanları aynı tip ve marka olur. Diğer bileşenlerim ise F/P ürünü neyse onu alırım. Çevre ekipmanında ise genelde yine aynı marka alırım (monitör hariç).

O halde sizin attığınızı araştırayim ben. LCD şart değil hocam. Bu arada üst mesajlarda anakartın RGB fanları destekleyip desteklemediğiyle alakalı başka birine bir cevap yazdınız. Şu Wireless olmayan Lian Li fanlardan aldığım zaman sorun yaşamam değil mi hocam? İçinden kontrolcü çıkıyor zaten fanlar için.

Benim attığım sıvı soğutmalarda top modellerden performans modeli zaten en tepe noktası. Hayır sorun yaşamazsınız onlarda Wireless gibi zaten birbirine kablosuz olarak monte edilip tek kablo üzerinden güç alıyor. Zaten Wireless diye bir model neden çıktı hiç anlamış değilim. Kablosuz ama kablosu var.

Benim kasa toplama anlayışım şudur. Kasa markası sıvı soğutma ve fanları aynı tip ve marka olur. Diğer bileşenlerim ise F/P ürünü neyse onu alırım. Çevre ekipmanında ise genelde yine aynı marka alırım (monitör hariç).

Benim attığım sıvı soğutmalarda top modellerden performans modeli zaten en tepe noktası. Hayır sorun yaşamazsınız onlarda Wireless gibi zaten birbirine kablosuz olarak monte edilip tek kablo üzerinden güç alıyor. Zaten Wireless diye bir model neden çıktı hiç anlamış değilim. Kablosuz ama kablosu var.
Tamamdır hocam. Sizin öneriniz ile o fanları alıyorum. 7 tane sipariş geçiyorum. Üst kısım için almayacam. Sıvı soğutucuyu değiştiriyorum yine sizin öneriniz üzerine. Sıvı soğutucu olarak şu trinity modeline baktım şimdi. Alternatif olarak şunu gördüm. LCD şart değil demiştim fakat acaba paraya kıyıp alsam mı diye bir düşündüm şunu. Siz ne dersiniz ?

Tamamdır hocam. Sizin öneriniz ile o fanları alıyorum. 7 tane sipariş geçiyorum. Üst kısım için almayacağım. Sıvı soğutucuyu değiştiriyorum yine sizin öneriniz üzerine. Sıvı soğutucu olarak şu Trinity modeline baktım şimdi. Alternatif olarak şunu gördüm. LCD şart değil demiştim fakat acaba paraya kıyıp alsam mı diye bir düşündüm şunu. Siz ne dersiniz?

Hocam hoşunuza gittiyse tabii ki alınır. Buradan termal performasına bakabilirsin. Yükte lider oyunda 2. sırada. Video yükleneli 1 yıl olmuş. En kötü 2. 3. sıralara düşmüştür diye tahmin ediyorum.

Hem fanlardan hem de sıvı soğutmadan kontrolcü çıkıyor. 7 tane fanınız olacak rahat kullanımı da olur hem.

Hocam hoşunuza gittiyse tabii ki alınır. Buradan termal performasına bakabilirsin. Yükte lider oyunda 2. sırada. Video yükleneli 1 yıl olmuş. En kötü 2. 3. sıralara düşmüştür diye tahmin ediyorum.

Hem fanlardan hem de sıvı soğutmadan kontrolcü çıkıyor. 7 tane fanınız olacak rahat kullanımı da olur hem.
Çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz saolun hocam.