Bütçe
5.500 TL

nvmwhom

Becerikli
Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta belirttiğim iki kasa arasında kaldım. Ve fikirlerinize ihtiyacım var. Bütçem yaklaşık 5.500 TL. Akvaryum tarzı kasa istemiyorum, lütfen o tarz önerilerde bulunmayın. İsterseniz 5.500 TL yerine daha uygun fiyatlı bir kasa + fan takviyesi şeklinde alternatifler de önerebilirsiniz. Hava akışı iyi olan modeller önceliğimdir.
  • Anakart: Gigabyte B850M Force
  • PSU: MSI MAG A750BN
Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta belirttiğim iki kasa arasında kaldım. Ve fikirlerinize ihtiyacım var. Bütçem yaklaşık 5.500 TL. Akvaryum tarzı kasa istemiyorum, lütfen o tarz önerilerde bulunmayın. İsterseniz 5.500 TL yerine daha uygun fiyatlı bir kasa + fan takviyesi şeklinde alternatifler de önerebilirsiniz. Hava akışı iyi olan modeller önceliğimdir.
  • Anakart: Gigabyte B850M Force
  • PSU: MSI MAG A750BN
Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
D501A, D502A, Phanteks XT Pro Ultra, Ponos Ultra modellerinden biri olabilir.
Phanteks diğerlerine kıyasla daha büyük bir kasa.

D501a, D502a, Phanteks XT Pro Ultra, ponos Ultra modellerinden biri olabilir.
Phanteks diğerlerine kıyasla daha büyük bir kasa.

Ornegin D502a veya Phanteks XT Pro kasasini aldim ekstradan alta ve uste fan ilave etmek istiyorum ve toplam kasayla beraber Max 6K tutmasini istiyorum. Boyle bir şey mumkun mu?

Ornegin D502a veya Phanteks XT Pro kasasini aldim ekstradan alta ve uste fan ilave etmek istiyorum ve toplam kasayla beraber Max 6K tutmasini istiyorum. Boyle bir şey mumkun mu?

6 fan aşağı yukarı 2.400 - 3.000 TL civarı tutar.

Thermalright ile Arctic modellerine bakabilirsiniz. Arctic'in "p" fanları oldukça iyi. Görünüşe önem veriyorsanız reverse Blade olarak alın.

Onun yerine bu fandan 6 tane alsam olur mu 1K gibi bir fiyat oynuyor aralarinda.

@LH44 hocam Aerocool D502a modelini almayi planliyorum ilave olarak 5 adet 3 yukari 2 yan tarafa olmak uzere Arctic P12 PWM 12mm fanlarini alacagim. Bu fanlar bu kasa ile uyumlu mudur?

Bundan çekebilirsiniz. Alt tarafa monte edeceklerinizi ters çevirin.
Sessizlik olarak gayet başarılı.

@LH44 hocam Aerocool D502a modelini almayi planliyorum ilave olarak 5 adet 3 yukari 2 yan tarafa olmak uzere Arctic P12 PWM 12mm fanlarini alacagim. Bu fanlar bu kasa ile uyumlu mudur?

Son düzenleme: