jackarmis

Başarılı
İncehesap'tan kendime sistem topladım, ekran kartı hariç her şey takılı, sorun yok fakat ekran kartı nasıl takılır bilmiyorum. Birkaç video izledim ama cesaret edemedim. Videolarda ekran kartını taktıktan sonra ekran kartına bir de güç kaynağı gibi bir şey takıyorlar, 8 pin mi ne diyorlar adına. Ben de o yok, kasamda göremiyorum. Nerede bu? Safa anlatır gibi anlatabilir misiniz, bu ekran kartını kasaya nasıl takabilirim? Ekran kartı tutucu da var Lian Li'nin gönderdiği, bunu da takayım mı, gerekli mi? Bunu da anlatırsanız sevinirim. 😂 Bilgisayarcıya gitmek istemiyorum. Görselleri aşağıya bıraktım.

IMG_6402.webp

IMG_6403.webp

IMG_6404.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada hava soğutucuyu yamuk montajlamışsın gibi duruyor fotoğrafta.
Ekran kartının güç kablosu da sağ tarafta fanların önünde duran kablo sanırım. Tam gözükmüyor ama muhtemelen o.

Bu arada hava soğutucuyu yamuk montajlamışsın gibi duruyor fotoğrafta.
Ekran kartının güç kablosu da sağ tarafta fanların önünde duran kablo sanırım. Tam gözükmüyor ama muhtemelen o.
Ben yapmadım, incehesap yaptı. Ben sadece ekran kartını takmaya çalışıyorum. Fotoğrafta yine düzgün çıkmış gerçekte daha da yamuk duruyor hava soğutucu. Bu işin içinden çıkamayacağım herhalde. Tam olarak o kablo nerde daire içine alıp bana atar mısın zahmet olmazsa? Yapay zekaya fotoyu atmıştım sorun yok yamukluğunda demişti ama sen böyle söyleyince yine içime kurt düştü. Ekran kartı neyse de bunu nasıl düzelticem bilmiyorum.

Ben yapmadım, incehesap yaptı. Ben sadece ekran kartını takmaya çalışıyorum. Fotoğrafta yine düzgün çıkmış gerçekte daha da yamuk duruyor hava soğutucu. Bu işin içinden çıkamayacağım herhalde. Tam olarak o kablo nerde daire içine alıp bana atar mısın zahmet olmazsa? Yapay zekaya fotoyu atmıştım sorun yok yamukluğunda demişti ama sen böyle söyleyince yine içime kurt düştü. Ekran kartı neyse de bunu nasıl düzelticem bilmiyorum.
Ekran kartını taktıktan sonra fotoğraf atar mısın? Kablo takmak son iş. Bazı çok da kaliteli olmayan soğutucular kendinden yamuk olabiliyor. Fotoğraftan dolayı da yamuk gözüküyor olabilir gerçekte yamuk değildir belki. Uzaktan hüküm vermeyeyim.

Ben yapmadım, İncehesap yaptı. Ben sadece ekran kartını takmaya çalışıyorum. Fotoğrafta yine düzgün çıkmış gerçekte daha da yamuk duruyor hava soğutucu. Bu işin içinden çıkamayacağım herhalde. Tam olarak o kablo nerede daire içine alıp bana atar mısın zahmet olmazsa? Yapay zekaya fotoyu atmıştım sorun yok yamukluğunda demişti ama sen böyle söyleyince yine içime kurt düştü. Ekran kartı neyse de bunu nasıl düzelteceğim bilmiyorum.

Bilmiyorsan elleme kartı tak yeterli.