Lian Li O11 dynamic kasa nasıldır?

Talha Yiğit

Yetkin
Yer
Konya
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kasaları asıl havalı yapan ve pahalı olan parça lian-li'nin fanları. 7 fan alman gerekecek, 3 fan fiyatı 3000 TL
4090'lı tüm parçaları en üst seviye bir sistem dizmiyorsan Dünya'nın en gereksiz harcaması olur.

3.5k kasa + 7k'da fanlar, sadece kasa için 10k ödemiş olacaksın. Bu 10k ile sistemini yükseltsen daha çok verim alırsın.

İllaki beyaz olsun diyorsan trendyol'da fanları dahil beyaz kasalar var. Kasaların yanında vidaları da geliyor, fakat eski vidalarını da takarsın gelmezse.

Alt 3 fanı ters çevirdiğinde mükemmel bir hava akışı sağlıyor kasa. Arkadaşıma topladığımız sistemde kullandık fiyatına göre gayet iyi.

Bu kasanın hava akışı nasıl peki 6 fan güzel, kontrolcülü üstelik işime gelir anakartın RGBleri le senkron çalıştırırım 7 fan + 2 uçak pervanesi ile fazla ses verir mi bu kasa.

Bu kasanın hava akışı nasıl peki 6 fan güzel, kontrolcülü üstelik işime gelir anakartın RGBleri le senkron çalıştırırım 7 fan + 2 uçak pervanesi ile fazla ses verir mi bu kasa.
Elbette biraz sesli çalışır ucuz fanlar sonuçta, sessiz çalışsın istiyorsan marka fanlar alman gerekiyor. Ben pc başında kulaklık takmadan oturmuyorum bu yüzden ses rahatsız etmiyor.

Gamepower'ın sessiz olarak geçen fanları var RGB onlardan alabilirsin fan olarak.

Beyaz kasa istiyor daha kullanıcının ihtiyacını anlamadan yorumuma dislike attığın için ben de senin mesajına dislike attım. Ayrıca attığın kasanın kenarları çok kalın ve fan sayısı daha az. Fan kalitesi değişse bile hava akışının daha yavaş olacağı anlamına geliyor.

Beyaz kasa istiyor daha kullanıcının ihtiyacını anlamadan yorumuma dislike attığın için ben de senin mesajına dislike attım.
Mesajını okudum ancak o kasaya o kadar masraf yapmak yerine ve yahut sırf beyaz diye parasını hak etmeyen kalitesiz markaların ürünlerini almasın ve opsiyon olsun diye paean C7 attım.

Benzer bütçede ve bu kalitede beyaz ve akvaryum bir kasa yok.

Bu mini kasanın siparişini bende verdim. Şu an kargoda hafta sonu gelecek umarım.

Videonun 7:40 dakikasında hava akış testi var. Tabii bu kasanın üst modeli olan kasaya kurulum yapmışlar burada ama en azından fikir verebilir diye görünce atmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu güncel ve yeni videoyu izlemenizi bir tavsiye ederim. İçerisinde pek çok kasanın verisi var. İlle cam istiyorsanız alın ama Lancool 216, 207 ve Antec in bir kasası ses ve termallerde zirvede sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…