Bütçe
10000
X870 ve X870E serilerinde yaşanan sorunlardan kaynaklı Tomahawk serisinden uzak durulmalı şuanlık. Ne olur ne olmaz. 😃

15.000'e çıkabiliyorsanız daha fazla alternatifiniz mevcut. Müsait zamanımda tüm alternatifleri sizin için listelerim.

X870 ve X870E serilerinde yaşanan sorunlardan kaynaklı Tomahawk serisinden uzak durulmalı şuanlık. Ne olur ne olmaz. 😃

15.000'e çıkabiliyorsanız daha fazla alternatifiniz mevcut. Müsait zamanımda tüm alternatifleri sizin için listelerim.
Çok teşekkür ederim hocam bilgileriniz için. Liste içinde şimdiden teşekkür ederim zahmet olacak. 😄

Tabii ki önceliğim beyaz hocam lakin geleceğe dönük yatırım yapmak istiyorum. Beni uzun süre götürmesi için karar vermeye çalışıyorum. Bir de mATX ile ATX arasında boyut arasında bir fark var mı? Birde bu anakartta Flash Bios USB'si var mı? Tam fotoğraflardan göremedim. 9700x işlemcisi ile kullanıcam. Sıkıntı yaşamak istemiyorum.

Overkill VRMleri var. 9700X dediğiniz altı üstü 105 W bir işlemci. mATX biraz daha küçük. Fakat ATX kasalara mATX de monte edilebilir. Yani sorun yok.

Öncelikle kusura bakmayın. Sizin konunuzu unutmuşum. Yeni aklıma geldi. 🥲

Öncelikle bunu değerlendirebilirsiniz. Gaming Gecesi'nde indirime giricek.
Teşekkür ederim hocam hiç sorun değil dert etmeyin. 😁 @Merdt arkadaşımın tavsiye ettiği anakartı bugün almaya gideceğim. Tavsiye eden etmeyen herkese teşekkür ederim. :)