Öncelik ile teşekkür ederim ilgilendiniz için

Zaten sıvı soğutucu da slc modelin den vazgeçtim düz olan modeline karar kıldım yan taraf da kullanmak için ileride belki push-pull yaparım biraz daha serin çalışma konusunda yer konusuna gelirsek pek bir sıkıntım yok yer konusunda ama derli toplu dursun göz e de güzel görünsün istiyorum.

Bu durumda en şık kurulum için kesinlikle Vision Compact.
Örnek görseller için kasaya özel iç tasarım yaptığım konuma bakabilirsiniz:

Bu durumda en şık kurulum için kesinlikle Vision Compact.
Örnek görseller için kasaya özel iç tasarım yaptığım konuma bakabilirsiniz:
Sizce 5080 Astral siz deki kart dan biraz daha büyük değme gibi bir sorun olur mu göz kararınızca dikey kullanımda gönlüm compact tan yana.

2. sayfa'da Astral kullanan arkadaşların attığı resimler mevcut.
Sıvı soğutucu ekranı engel olur gibi duruyor işlemci aşşa da kaldı için üzücü oldu bu teşekkür ederim yardımın için

2. sayfa'da Astral kullanan arkadaşların attığı resimler mevcut.
Reddit de bir kullanıcı da gördüm Lian Li'nin Hydroshift 2 Curved idi galiba aorus model ekrantı ile ucu ucuna oluyor artık kararı ileri tarih de vereceğim gibi duruyor en son kasa satın alımı yaparak

Son düzenleme:
Sıvı soğutucu ekranı engel olur gibi duruyor işlemci aşşa da kaldı için üzücü oldu bu teşekkür ederim yardımın için

Reddit de bir kullanıcı da gördüm Lian Li'nin Hydroshift 2 Curved idi galiba aorus model ekrantı ile ucu ucuna oluyor artık kararı ileri tarih de vereceğim gibi duruyor en son kasa satın alımı yaparak
O sıvı soğutucu motorlu hocam. Yukarı aşağı ve sağa sola hareket ettirebiliyorsunuz kafası sabit değil.