MLTA

Gelişen
Lian Li SL-Infinity 120mm fanlar kullanıyorum. Galahad II AiO kutusu içinde gelen Lian Li'nin kendi fan kontrolcüsü bulunuyor. Üst ve alt fanlarım çalışırken ön ve arka fanlarım çalışmıyor. Bağlantı ile ilgili bir sorunum yok sanırım yazılımsal fakat çözemedim bilgisayarı yeni topladım yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-06-19 saat 03.14.32_3efd1849.webp
    WhatsApp Görsel 2025-06-19 saat 03.14.32_3efd1849.webp
    417,7 KB · Görüntüleme: 113
  • 111.webp
    111.webp
    74 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
Lian Li SL-Infinity 120mm fanlar kullanıyorum. Galahad II AiO kutusu içinde gelen Lian Li'nin kendi fan kontrolcüsü bulunuyor. Üst ve alt fanlarım çalışırken ön ve arka fanlarım çalışmıyor. Bağlantı ile ilgili bir sorunum yok sanırım yazılımsal fakat çözemedim bilgisayarı yeni topladım yardımcı olursanız sevinirim.

Daha önce bu fanları kullanmadım. Ancak eğer hepsi aynı kontrolcüye bağlıysa bir bölümü çalışıp bir bölümü çalışmıyorsa ya fanlarda sorun var ya da taktığınız portta. Fanları direk anakarta bağlayarak test ettiniz mi? Bende de Lian Li galahad 2 Trinity 240 vardı. İlk kurulumda sadece ledleri gelmemişti l-connect 3'ü kurduktan sonra geldi. Yani ledleri yazılıma bağlayabiliriz ancak fanların yazılımla alakalı olduğunu düşünmüyorum.