djoguzhan55

Çalışkan
Merhaba, geçen hafta Lian Li SL Wireless LCD 7 adet tekli aldım. Dün bilgisayarıma kurulumunu gerçekleştirdim, 3-3-1 olarak kurulum yaptım. Ama akabinde şöyle bir sorun ortaya çıktı:

3 tane anakart üzerindeki USB 2.0 bağlantısına ihtiyaç duyuyor LCD ekranları yönetebilmek için. Elimde NZXT'nin 1 girişi 4 yapan 2.0 hub'ından vardı, ona bağladım ama LCD ekranlar gidip geldi veya gelseler bile programdan seçtirme yaptırmıyordu. NZXT'nin hub'ının uyumsuzluk yaptığını veya bağladığım aygıtların hub'dan aynı anda güç çekince sapıttığını düşünüyorum, çünkü hub'a Corsair LC100 üçgen aydınlatmalar da bağlıydı (fanlardan önce vardı Corsair'in ürünü) ve onda da sapıtma yapıyordu.
Lian Li'nin kendi 2.0 splitter'larını buldum İncehesap'ta. Bunları alsam sorunum çözülür mü veya markasız ürünlerden alsam işimi görür mü? Kullanan veya bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.

YouTube videosu da çektim:

WhatsApp Image 2025-07-18 at 15.18.07 (1).webp

WhatsApp Image 2025-07-18 at 15.18.07.webp

WhatsApp Image 2025-07-18 at 15.24.51.webp

WhatsApp Image 2025-07-18 at 15.25.17.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bende aynı model kullanıyorum 3-3-2 seklınde ben tek tek almadım 2 tane 3'lu paket olandan aldım 2 tane teklı. 3'lu paketlerın ıcınde Wi-Fi kontrolcusude var, siz teklı aldıgınız ıcın kontrolcuyu ayrımı satın aldınız? LCD fanların PWM soketlerını anakarta takınca ben goruntu alamamıstım o yuzden kutu ıcınden cıkan bir ucu SATA bir ucu PWM olan kabloyu kullandım ve sorunum cozuldu, zaten Lian Li'nın sıtesınde de SATA ustunden PWM baglantısını yapın dıyordu.

Dosya Ekleri

• ss.webp
    ss.webp
    237 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba, bende aynı model kullanıyorum 3-3-2 seklınde ben tek tek almadım 2 tane 3'lu paket olandan aldım 2 tane teklı. 3'lu paketlerın ıcınde Wi-Fi kontrolcusude var, siz teklı aldıgınız ıcın kontrolcuyu ayrımı satın aldınız? LCD fanların PWM soketlerını anakarta takınca ben goruntu alamamıstım o yuzden kutu ıcınden cıkan bir ucu SATA bir ucu PWM olan kabloyu kullandım ve sorunum cozuldu, zaten Lian Li'nın sıtesınde de SATA ustunden PWM baglantısını yapın dıyordu.

Merhaba hocam öncelikle cevabınız için teşekkürler, bende CPU GPU 24 pin strimer Plus Wireless olduğu için USB kontrolcu 24pin ile geldi ondan yana problem yok, 3lüde çıkan SATA'dan PWM güç veren kabloda var bende haberleşmeyi sağlayan USB kısmında sorun yaşıyorum ben çünkü lcdlere görüntü komutunu yollayan ve yöneten USB 2.0 kablosu bağlantısı, SATA kablosu fanın dönmesi için güç sağlıyor.

lianlinin usb 2.0 çoklayıcı kablosunu sadece incehesap satıyor bunlar sorunumu çözer mi ? siz hangi çoklayıcı kullandınız usb 2.0 bağlantısı için ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    79,9 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_4.webp
    Screenshot_4.webp
    85,6 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 38
Ben Lian Li'nin USB hub özelliği olan PSU'nu almıstım ona bagladım butun usbleri sorun yasamadım hiç. İstediğinizi alın bir sorun yaşayacagınızı dusunmuyorum.