Vraska

Gelişen
Lian Li uni fan TL Wireless LCD modelini kullanıyorum 3+3+1 olarak anakarta USB 9pin yetmediğinden bir hub aldım ondan kaynaklımı acaba anlamadım sadece 1 tanesini kontrol edebiliyorum. Kapatıp tekrar başlatmayı denedim.

Ekran görüntüsü 2025-05-21 174311.webp

Ekran görüntüsü 2025-05-21 174323.webp

Ekran görüntüsü 2025-05-21 174330.webp

Lian Li uni fan TL Wireless LCD modelini kullanıyorum 3+3+1 olarak anakarta USB 9pin yetmediğinden bir hub aldım ondan kaynaklımı acaba anlamadım sadece 1 tanesini kontrol edebiliyorum. Kapatıp tekrar başlatmayı denedim.

Eki Görüntüle 149678

Eki Görüntüle 149679

Eki Görüntüle 149680
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Hub Kontrolü:
- USB hub'ınızın düzgün çalıştığından emin olun. Diğer cihazları takarak hub'ı test edin.

2. Bağlantı Kontrolleri:
- Fanların anakarta ve hub'a bağlantılarını kontrol edin. Her bir fanın takılı olduğundan emin olun.

3. L-Connect 3 Güncellemesi:
- L-Connect 3 yazılımının en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Yazılımı güncelleyin.

4. Fan Sıralaması:
- Fanları doğru sıralamaya göre bağlayın; genellikle 1, 2 ve 3 olarak işaretlenmiş olmalı.

5. Yeniden Başlatma:
- Yazılımı kapatıp açın ve ardından tekrar kontrol edin.

6. Bağlantı Noktası Değiştirme:
- Eğer bir USB hub kullanıyorsanız, farklı bir USB bağlantı noktasına deneyin.

7. Farklı Bir Cihazda Deneme:
- Başka bir bilgisayarda veya cihazda fanları test ederek sorunun donanımda mı yoksa yazılımda mı olduğunu belirleyin.

8. Sorun Hala Devam Ediyorsa:
- Fanların kendisinde bir sorun olabilir. Fanları üretici desteği ile kontrol ettirin.

Bu adımları izledikten sonra probleminiz çözülmelidir. Eğer sorun devam ederse, daha fazla bilgi ile geri dönebilirsiniz.