Lian Li UNI Fan TL-LCD fan kontrol edilmiyor

Vraska

Gelişen
Lian Li uni fan TL Wireless LCD modelini kullanıyorum 3+3+1 olarak anakarta USB 9pin yetmediğinden bir hub aldım ondan kaynaklımı acaba anlamadım sadece 1 tanesini kontrol edebiliyorum. Kapatıp tekrar başlatmayı denedim.

Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Hub Kontrolü:
- USB hub'ınızın düzgün çalıştığından emin olun. Diğer cihazları takarak hub'ı test edin.

2. Bağlantı Kontrolleri:
- Fanların anakarta ve hub'a bağlantılarını kontrol edin. Her bir fanın takılı olduğundan emin olun.

3. L-Connect 3 Güncellemesi:
- L-Connect 3 yazılımının en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Yazılımı güncelleyin.

4. Fan Sıralaması:
- Fanları doğru sıralamaya göre bağlayın; genellikle 1, 2 ve 3 olarak işaretlenmiş olmalı.

5. Yeniden Başlatma:
- Yazılımı kapatıp açın ve ardından tekrar kontrol edin.

6. Bağlantı Noktası Değiştirme:
- Eğer bir USB hub kullanıyorsanız, farklı bir USB bağlantı noktasına deneyin.

7. Farklı Bir Cihazda Deneme:
- Başka bir bilgisayarda veya cihazda fanları test ederek sorunun donanımda mı yoksa yazılımda mı olduğunu belirleyin.

8. Sorun Hala Devam Ediyorsa:
- Fanların kendisinde bir sorun olabilir. Fanları üretici desteği ile kontrol ettirin.

Bu adımları izledikten sonra probleminiz çözülmelidir. Eğer sorun devam ederse, daha fazla bilgi ile geri dönebilirsiniz.

Sorun wireless kontrolcüdeymiş diğer kutudakini takıp teker teker fanları takıp uygulamada tanımlama yaptım düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…