Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Feldmarchall

Çalışkan
Gönderdiğim JPEG dosyasında gördüğünüz gibi ekran kartının altındaki fanlar dönüyor, egzoz fanları da dönüyor fakat ekran kartının yanındaki 3 fan dönmüyor. ayrıca o dönmeyen 3 fan Lian Li l-connect 3 tarafından da görülmüyor. Daha önce dönüyorlardı fakat uygulamada bir ayarı mı bozdum bilmiyorum, artık dönmüyorlar. Reddit'te, orada burada dolaştım bulamadım çözümünü. Lian Li ürünlerinde Master yapmış biri yardımcı olabilir mi? Fanların modelini de resimlerle beraber gönderdim.

EcEnJnRkxv.webp

WhatsApp Image 2025-12-24 at 21.47.40.webp

WhatsApp Image 2025-12-24 at 21.55.00.webp

Çözüm
@Feldmarchall, yüksek ihtimalle yine Lian Li Türkçe Windows yazılımının eşekliği.
Programı kaldırıp tekrar yükleyin öncelik olarak.
@Picky de Lian Li fan kullanıyordu.

@Feldmarchall, yüksek ihtimalle yine Lian Li Türkçe Windows yazılımının eşekliği.

Teşekkürler videoyu inceleyeceğim.

Çözüm için teşekkürler :). 2 saattir kablolarla cebelleşiyordum sorun çözüldü.

Biraz geç gördüm kusura bakmayın @LH44 @Feldmarchall
Alakası var mı bilmiyorum ama Lian Li'nin sitesinde programı yüklemeden önce vcredist_x64'ü yüklediğimizden emin olun gibi bir uyarısı vardı. Önce L-Connect 3'ü kaldırdım, ardından vcredist_x64'ü yükleyip ardından L-Connect 3'ü tekrar yükledim. Hazır profillerden "Quiet" seçili bende ancak profil değiştirdiğimde yine sapıtıyor fanlar. O yüzden hiç ellemiyorum "Quiet" profilinde sabit şu an. Zaten sorunu çözmüşsünüz sanırım ama yine de yazayım dedim. Siz nasıl çözdünüz? Neymiş sorun? Çünkü ben programı kurcalayınca yine kafayı yiyor.