UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar, Lian Li Vector V100 almayı düşünüyorum da sizce nasıl bir kasa? Bu sefer değiştirmeyi kafaya koydum gibi. :D
PSU olarak; Enermax Revolution D.F.X 1200W 80+ Gold Full Modüler 120 mm bunu kullanıyorum, biraz büyük olduğu için çok rahat sığar mı kasanın altına?
Ekran kartım RTX 5080. Anakartım MSI Tomahawk 870, anakartımda ve ekran kartımda hepsi çok rahat sığarlar mı? Ek olarak sıvı soğutucum MSI CoreLiquid i360mm.

Arkadaşlar, bu iki linkten hangisini alayım, hangisi çok rahat sistemime montajını yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel kasa da PSU bölmesinin yanını düz yapsalar 1 fan daha eklerdin.
Psu olarak çok rahat sığar mı kasanın alt kısmına hocam en merak ettiğim şey o ?
Biraz büyük psu olduğu için.
Ve her parçam rahatlıkla montajını yapabilir miyim ?

@michaelscofield hocam sence her pc parçam çok rahatlıkla sığar mı ? Sen bilgisin bu konularda Zoko tank kasasından geçmeyi düşünüyorum çünkü ekran kartı sol metal bracketi kasa ve anakart boşluğuna tam girmiyor ama sorunsuzca çalışıyor böyle şekilde de içim rahat etmiyor.

Psu olarak çok rahat sığar mı kasanın alt kısmına hocam en merak ettiğim şey o ?
Biraz büyük psu olduğu için.
Ve her parçam rahatlıkla montajını yapabilir miyim ?

@michaelscofield hocam sence her pc parçam çok rahatlıkla sığar mı ? Sen bilgisin bu konularda Zoko tank kasasından geçmeyi düşünüyorum çünkü ekran kartı sol metal bracketi kasa ve anakart boşluğuna tam girmiyor ama sorunsuzca çalışıyor böyle şekilde de içim rahat etmiyor.
Bu tarz bi kasa kullaniyorum ben de. Gigabyte C500P diye. Corsair RM1000x rahat sığdırdım. Seninki de sığar diye dusunuyorum. Sadece arka çıkış kabloların orasi dar olabilir

Bu tarz bi kasa kullaniyorum ben de. Gigabyte C500P diye. Corsair RM1000x rahat sığdırdım. Seninki de sığar diye dusunuyorum. Sadece arka çıkış kabloların orasi dar olabilir
Sence geçmeme değer mi hocam Zoko tank kasamdan memnunum fakat ekran kartı sol arka ayaklıkları hani anakart ve kasa boşluğuna giren kısım tam girmiyor ama sıcaklık vs hiç bir sorun olmuyor çok şükür.
Sizce ne yapayım ?

Zoko tank güzel bir kasa. Bence gereksiz
Hocam şu yüzden değiştirmeyi düşündüm ekran kartı PCI-e girişine giriyor klik sesi geliyor ama sol kısmı yani metal bracket ayaklıkları anakart ve kasa arasına sokuyoruz ya hani oraya tam girmiyor veya tam giriyor ben fark etmiyorum ama vidalanmada filan bir sorun olmuyor bir sorun yaratmaz dimi ilerleyen zamanlarda vs ?
Sıcaklıklar ve sistem sıcaklığı çok mükemmel durumda onu belirteyim ekran kartı gayet verimli çalışıyor ve soğuk.

@ahmetmelihalemdar

Son düzenleme: