Makaleler
13
Yer
İstanbul
PTT üzerindeki o firmadan almayın yada iyi araştırın. Olumsuz yorumlar okudum. Google yorumlarına da bakın. Hepsiburada ve N11 yorumları iyi görünüyor bu arada. Kararsız kaldım :)

PTT üzerindeki o firmadan almayın yada iyi araştırın. Olumsuz yorumlar okudum. Google yorumlarına da bakın. Hepsiburada ve N11 yorumları iyi görünüyor bu arada. Kararsız kaldım :)

DEY Elektronik, İtopya. Ak kaşık değil ama hiç ürün alınmayacak bir yer de değil.

Google yorumları %100 doğruyu yansıtmıyor çünkü filtrelenmiyor.

Dey elektronik İtopya aynı ancak adamlar çok ilgisiz ve fatura yollamama alışkanlığı var. Amazon'dan aldım fatura bekledim yok 2-3 gün yollamdılar talep açtım 2 kez ona da cevap vermediler. En son aradım Amazon'u görüştüm efendim beyefendilere mail atıp fatura talebinde bulunmam gerekiyormuş yani ben talep etmesem yollamacak o kadar rahat ve gevşekler.

Adamlar mail attım dedim bu uygulamanız saçma olmuş kaçtır yazıyorum talep ediyorum Amazon'dan mailim var neden yollamıyorsunuz diyorum adam bana üslubunuza dikkat edin diyor böyle sorunlu bir yer.

Şahsen bir daha ürün de almadım isterse çok uygun olsun. Böyle yerler kazanmasın. Kim bilir ürünün garanti durumu olsa nasıl bir süreç bekliyor kim bilir. O firma ile ilgili kötü yorumların hepsi istisnasız doğrudur çünkü herkese aynı muameleyi yapıyorlar Facebook'ta gruplara konu açmıştım bu fatura konusunu tonla adam çıktı aynı şekilde fatura yollamamışlar veya oyalamışlar.

"O firma" dediğiniz, İtopya. Sütten çıkmış ak kaşık değil fakat güvenilir en azından.