Eledhwen Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 72 Beğeniler 20 13 Şubat 2026 #1 Başlıkta da belirttiğim üzere "Lian Li Vector V100R" ile "Arctic Liquid Freezer III 360" uyumlu mudur? Arctic'in radyatörleri diğer soğutuculara göre kalın oluyor. RAM'lere temas olur mu?
Başlıkta da belirttiğim üzere "Lian Li Vector V100R" ile "Arctic Liquid Freezer III 360" uyumlu mudur? Arctic'in radyatörleri diğer soğutuculara göre kalın oluyor. RAM'lere temas olur mu?
Çözüm M M malpts 13 Şubat 2026 Sığar. Videoda bulunuyor montajlı hali. Açıkçası bir tık yakınlar ama sorun olmaz sonuçta değmiyor.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.372 Yer İstanbul 13 Şubat 2026 #2 Uyumlu. 360 mm AiO destekliyor, Lian Li üstüne bir de E-ATX. Desteklememe gibi bir ihtimal yok. Artı 0 Eksi
KS KS Eledhwen Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 72 Beğeniler 20 13 Şubat 2026 #3 michaelscofield dedi: Uyumlu. 360 mm AiO destekliyor, Lian Li üstüne bir de E-ATX. Desteklememe gibi bir ihtimal yok. Genişletmek için tıkla... Yüksek profil RAM'lere temas olmuyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2026 Artı 0 Eksi
michaelscofield dedi: Uyumlu. 360 mm AiO destekliyor, Lian Li üstüne bir de E-ATX. Desteklememe gibi bir ihtimal yok. Genişletmek için tıkla... Yüksek profil RAM'lere temas olmuyor mu?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.372 Yer İstanbul 13 Şubat 2026 #4 Eledhwen dedi: Yüksek profil RAM'lere temas olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS Eledhwen Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 72 Beğeniler 20 13 Şubat 2026 #5 michaelscofield dedi: Uyumlu. 360 mm AiO destekliyor, Lian Li üstüne bir de E-ATX. Desteklememe gibi bir ihtimal yok. Eki Görüntüle 226945 Genişletmek için tıkla... Bu görseli ben de gördüm kendi sitelerinden araştırdım ancak Arctic biraz farklı oldugu için halihazırda kullanan birileri var mı diye merak ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2026 Artı 0 Eksi
michaelscofield dedi: Uyumlu. 360 mm AiO destekliyor, Lian Li üstüne bir de E-ATX. Desteklememe gibi bir ihtimal yok. Eki Görüntüle 226945 Genişletmek için tıkla... Bu görseli ben de gördüm kendi sitelerinden araştırdım ancak Arctic biraz farklı oldugu için halihazırda kullanan birileri var mı diye merak ettim.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.372 Yer İstanbul 13 Şubat 2026 #6 Eledhwen dedi: Bu görseli ben de gördüm kendi sitelerinden araştırdım ancak Arctic biraz farklı oldugu için halihazırda kullanan birileri var mı diye merak ettim. Genişletmek için tıkla... E-ATX bir kasa. RAM sorun olmaz. Çok geniş bir kasa. Artı 0 Eksi
Eledhwen dedi: Bu görseli ben de gördüm kendi sitelerinden araştırdım ancak Arctic biraz farklı oldugu için halihazırda kullanan birileri var mı diye merak ettim. Genişletmek için tıkla... E-ATX bir kasa. RAM sorun olmaz. Çok geniş bir kasa.
M malpts Uzman Katılım 6 Mayıs 2025 Mesajlar 194 Çözümler 1 Beğeniler 96 13 Şubat 2026 #7 Sığar. Videoda bulunuyor montajlı hali. Açıkçası bir tık yakınlar ama sorun olmaz sonuçta değmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2026 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Eledhwen Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 72 Beğeniler 20 13 Şubat 2026 #8 malpts dedi: Sığar. Videoda bulunuyor montajlı hali. Açıkçası bir tık yakınlar ama sorun olmaz sonuçta değmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu videodaki RAM'ler yüksek profil değiller ki yine de değmez mi dersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2026 Artı 0 Eksi
malpts dedi: Sığar. Videoda bulunuyor montajlı hali. Açıkçası bir tık yakınlar ama sorun olmaz sonuçta değmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu videodaki RAM'ler yüksek profil değiller ki yine de değmez mi dersiniz?
M malpts Uzman Katılım 6 Mayıs 2025 Mesajlar 194 Çözümler 1 Beğeniler 96 13 Şubat 2026 #9 Eledhwen dedi: Bu videodaki RAM'ler yüksek profil değiller ki yine de değmez mi dersiniz? Genişletmek için tıkla... Sizin RAM ne hocam? Dominator ya da Viper Extreme falan değilse değmez. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2026 Artı 0 Eksi
Eledhwen dedi: Bu videodaki RAM'ler yüksek profil değiller ki yine de değmez mi dersiniz? Genişletmek için tıkla... Sizin RAM ne hocam? Dominator ya da Viper Extreme falan değilse değmez.
KS KS Eledhwen Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 72 Beğeniler 20 13 Şubat 2026 #10 malpts dedi: Sizin RAM ne hocam? Dominator ya da Viper Extreme falan değilse değmez. Genişletmek için tıkla... Henüz RAM almadım. Endişem de bu yüzden açıkçası. İndirimde güzel bir RAM yakalarsam o da high profile olursa kullanamayacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2026 Artı 0 Eksi
malpts dedi: Sizin RAM ne hocam? Dominator ya da Viper Extreme falan değilse değmez. Genişletmek için tıkla... Henüz RAM almadım. Endişem de bu yüzden açıkçası. İndirimde güzel bir RAM yakalarsam o da high profile olursa kullanamayacağım.