Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eledhwen

Başarılı
Başlıkta da belirttiğim üzere "Lian Li Vector V100R" ile "Arctic Liquid Freezer III 360" uyumlu mudur? Arctic'in radyatörleri diğer soğutuculara göre kalın oluyor. RAM'lere temas olur mu?

Çözüm
Sığar. Videoda bulunuyor montajlı hali. Açıkçası bir tık yakınlar ama sorun olmaz sonuçta değmiyor.

Henüz RAM almadım. Endişem de bu yüzden açıkçası. İndirimde güzel bir RAM yakalarsam o da high profile olursa kullanamayacağım.

İndirimde Patriot Viper Venom 6000MHz CL30 falan bulursanız garanti değmez RGB'si yok bu da biraz kısaltıyor onu. Onun dışı RGB'li modellerdede Corsair dominator ya da Patriot Viper Extreme almadığınız sürece çok yüksek ihtimal değmez.

İndirimde Patriot Viper Venom 6000MHz CL30 falan bulursanız garanti değmez RGB'si yok bu da biraz kısaltıyor onu. Onun dışı RGB'li modellerdede Corsair dominator ya da Patriot Viper Extreme almadığınız sürece çok yüksek ihtimal değmez.

Anladım teşekkür ediyorum. Son olarak o kasanın yan tarafındaki fanların oldugu yerde toz filtresi yok, siz olsaydınız problem olarak görür müydünüz bu durumu ve yere olan yakınlıgı PSU'nun hava alamaması gibi bir ihtimali?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım teşekkür ediyorum. Son olarak o kasanın yan tarafındaki fanların oldugu yerde toz filtresi yok, siz olsaydınız problem olarak görür müydünüz bu durumu ve yere olan yakınlıgı PSU'nun hava alamaması gibi bir ihtimali?

Bence pek önemi yok. Kasayı kurarken veya kurduktan sonra intake olan fanları egzoz olanlara göre fazla tutun pozitif basınç yaratın. Toz birikme oranı büyük oranda azalır.

Herkese merhabalar. Aynı kombinasyonu patriot Viper 5 rgb ramle kullanmayı planlıyorum. Ramlerin yüksekliği 44mm. Sorun yaşar mıyım? Kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Ben bugün kurulumu yaptım. Arctic lf 3 360mm ve Patriot Viper 5 RGB (44mm) RAM ile. Kesinlikle uzaktan yakından temas etmesi söz konusu bile olmadı. Bu arada kasa çok premium bir kasa.

Dosya Ekleri

• F3E7F0C2-6378-4360-9DE8-B4B6A6722854.webp
    F3E7F0C2-6378-4360-9DE8-B4B6A6722854.webp
    2,1 MB · Görüntüleme: 31
  • 4EE99A71-A291-4F33-909A-B8F1D8E6A536.webp
    4EE99A71-A291-4F33-909A-B8F1D8E6A536.webp
    5,6 MB · Görüntüleme: 31