Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

phronesis

Çalışkan
Arkadaşlar 6 aydır LibreOffice kullanıyorum ama bugün bir anda açılmamaya başladı. Boşluğa sağ tıklayıp yeni oluşturuyorum masaüstüne ekleniyor ama çift tıklayıp açmaya çalışınca hiçbir tepki vermiyor. Sağ tık aç yapınca da aynı. Önceki dosyaları açmaya çalışınca da aynı. Ne yapmalıyım? Evrakları açamıyorum. Hata falan da vermiyor direkt tepki yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uygulamayı baştan kurmayı denediniz mi? Denediğinizi varsayıyorum.

Bilgisayarınızın "%AppData%" veya "%LocalAppData%" yoluna giderek Libreoffice kullanıcı klasörünün ismini değiştirin. (Eğer Libreoffice ayarlarınızın sıfırlanması, geçmişin temizlenmesi sizin için sorun değilse direk silebilirsiniz.)

Ardından uygulamayı tekrar açmayı çalışın. Kullanıcı yapılandırması da bozulmuş olabilir.

Bilgisayarınızın "%AppData%" veya "%LocalAppData%" yoluna giderek Libreoffice kullanıcı klasörünün ismini değiştirin. (Eğer Libreoffice ayarlarınızın sıfırlanması, geçmişin temizlenmesi sizin için sorun değilse direk silebilirsiniz.)

Ardından uygulamayı tekrar açmayı çalışın. Kullanıcı yapılandırması da bozulmuş olabilir.

Çözüm

Bilgisayarınızın "%AppData%" veya "%LocalAppData%" yoluna giderek LibreOffice kullanıcı klasörünün ismini değiştirin. (Eğer LibreOffice ayarlarınızın sıfırlanması, geçmişin temizlenmesi sizin için sorun değilse direk silebilirsiniz.)

Evet halloldu. Kendiliğinden düzeldi. Verilerin silinmesi sorun olacaktı ama düzeldi galiba PC'den kaynaklı bir durum oldu.