Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
12
Yer
Antalya
Bazı siteleri LibreWolf ile kullanıyorum. Microsoft Teams de bunlardan biri. Ancak bugün fark ettim. Son gönderim zamanı 23.59 olan bir ödevimi son tarih kısmında 8.59pm yazdığı için gönder seçeneği kapalıydı.
Bu tarayıcının timezonunu nasıl sistem ile aynı hale getirebilirim?

Çözüm
İnternetteki çeşitli yerlerde ResistFingerprinting ayarının devre dışı bırakılması önerilmiş bu sorunun üstesinden gelmek için fakat bunun zararının olup olmadığını bilmiyorum.

Ayarlardan şu kutucuğun işaretini kaldırmanız gerekiyor anladığım kadarıyla:

1729633770525.webp

Rastladığım bir Reddit konusu:

İnternetteki çeşitli yerlerde ResistFingerprinting ayarının devre dışı bırakılması önerilmiş bu sorunun üstesinden gelmek için fakat bunun zararının olup olmadığını bilmiyorum.

1729633770525.webp

Çözüm

Muhtemelen gizlilik için önemli bir ayar bu ama benim gizlilikle pek işim yok. Diğer tarayıcılarda okul epostam ile Teams'e giriş yapmama rağmen otomatik olarak sistemimde kayıtlı olan Hotmail'im ile giriş yapıyorlar. LibreWolf'u bunun için kullanıyorum. Beni etkilemez.

Son düzenleyen: Moderatör: