Son düzenleme:
Enis Kirazoğlu ve ekibiyle beraber yaptığı Anomaly Agent oyunu ilk çıktığı gün kırıldı. Bunlar nasıl bir manyak ya? Böyle şeylerin güvenliğine aklım ermiyor, yapımcıların yerinde olsam delirirdim herhalde.

Gidip oyun yapsam sonra da oyunum korsana düşse üzülürdüm. Emeğe saygı kalmamış. Bir şey yapmadan önce eğer o durumda ben olsaydım ne hissederdim diye düşünmeye çalışıyorum. Tabii herkes empatiden anlamıyor.

Gidip oyun yapsam sonra da oyunum korsana düşse üzülürdüm. Emeğe saygı kalmamış. Bir şey yapmadan önce eğer o durumda ben olsaydım ne hissederdim diye düşünmeye çalışıyorum. Tabii herkes empatiden anlamıyor.
Hadi korsan oynuyorsun, bir de gidip üstüne korsan övüp üste çıkmaya çalışıyorlar o garibime gidiyor. Korsan olmadan ama full fiyat da vermeden oynayabilecekleri yöntemler de var Gamepass gibi (Lies of P için). 1 ay / 160 TL versen oyunu oynayıp bitirebilirsin zaten.

Oyununu geliştiren ekipler denildiğinde ne alaka diyorlar da sanki o geliştirici ekibin maaşını havadan ödüyor şirketler. Oyunu satın aldığında dolaylı yoldan olsa da geliştirenlerin emeğinin karşılığını vermiş oluyorsun.

Indie oyunlardan ya da yeni ortaya çıkan stüdyoların oyunlarından bahsetmiyorum bile. En fazla darbe onlara oluyor korsan ile.

Hayırlı olsun diyenler Xbox Game Pass'e ayda 160 TL bile vermekten aciz mi? Çok ilginç gerçekten. 160 TL bir günün bir öğün yemek fiyatı bile yapmıyor ve 30 günde bir veriyorsun. Hadi sadece Lies of P oynamak istiyorsan bir kere verip 1 ayda bitirebilirsin.

Evet acizim dostum. Sirf o 160 TL vermemek icin Amerika hesabi acip invite your friends yontemiyle 14 gunluk deneme hakki elde ettim. Bir oyunu bitirmekteyim. Ondan sonrasini bakmam zaten.

Türkçe yamayı yasaklayan şirkete iyi olmuş. Yanlışlıkla denuvosuz exe güncellemişler eh müstahak size. Oyun zaten orta şekerli bir oyun Bloodborne ve Demon's Souls oynamış olanlar için pek bir şey yok bu oyunda. Bloodborne'dan haberi olmayan yeni oyuncular beğenir işte ancak o kadar.