Steam Life is Strange Complete Season - $2,39

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
En sevdiğim oyunlardan biri yıllar sonra nihayet tekrardan indirime girdi. Square Enix daha önceden sırf Remastered sürümünü satabilmek için orijinal Life is Strange'e indirim yapmıyordu. Kaçırmayın.

Son düzenleme:
İlk 2016'da YouTube üzerinden bitirdikten sonra 2025'de kendim bitirdim. İlginç atmosferi ve oynanışıyla ve sondaki sürpriziyle iyi bir son veren oyun.

True colors doğrudan devam oyunu değil, aynı evrende geçen ama farklı bir hikaye anlatan bir oyun. Life is Strange 1'in doğrudan devam oyunu double exposure.

Anladım. Yine de çok kötü bir oyun olduğunu düşünüyorum. Aşırı woke. Hikayeden çok başka şeylere önem verilmiş gibiydi.

Anladım. Yine de çok kötü bir oyun olduğunu düşünüyorum. Aşırı woke. Hikayeden çok başka şeylere önem verilmiş gibiydi.
Double Exposure'da woke oranı harbiden yüksekti, yalan yok. Reunion'da woke oranını bir miktar kıstılar.

True Colors'ı bilmiyorum ama, onu oynamadım.

Eki Görüntüle 253431
Bu paket mi daha mantıklı yoksa sadece konudaki mi?
Eğer ikisini de alma imkanınız varsa ikisini de almanızı öneririm. Remastered sürümde hem LiS 1 hem de Before the Storm var fakat Remastered sürümlerde epey teknik sorun var. Before the Storm'un orijinali indirime girmediği için Before the Storm'u bu Remastered paket üzerinden, LiS 1'i ise orijinal sürüm olarak oynamanız en iyisi olacaktır.

Tabii aslında en iyisi Before the Storm'un da orijinalini oynamak ama o maalesef indirime girmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…